Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mik a rák jegyben született...

Mik a rák jegyben született ember jellemzői?

Figyelt kérdés
Itt az esély hogy bizonyítsátok, hogy a horoszkóp nem hülyeség. Becsületes leszek, ha illik rám a leírás, akkor elmondom. Hajrá!

2012. okt. 15. 17:39
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Ja, amúgy hozzátenném, nem vagyok tinédzser - kicsit most hogy visszaolvastam, olyanra sikerült az a rész amit a szüleimről írtam. Nem lakom már velük, felnőtt nő vagyok.
2012. okt. 15. 20:04
 12/33 anonim ***** válasza:

Nehogy már a születési dátum határozzon meg!

Figyi, amit olvasol az ilyen gyökérségről, hogy zárkózott, csendes ezek jellemzőek a rákra stb, és Te ezt éppen olvasod bebeszéled magadnak, hogy Igen Én is ilyen vagyok mert x hónapban y napon születtem. Közben pedig ámítás az egész. Igen, lehet valaki visszahúzódó, de az nem a horoszkópja miatt van. Még a loú létezésének is több a "tudományos" bizonyítéka mint ennek a szarnak.

És amikor nem illik rá amit a drága horoszkópja ír, akkor már beteg, gáz, ciki megy a sok buzeráns asztrológushoz, akik 5000-6000 "meggyógyítják". Szánalom

2012. okt. 15. 20:06
 13/33 A kérdező kommentje:
Nem hiszek a horoszkópban, csak adtam nekik egy esélyt, hogy bizonyítsanak. Valamiért pont nincsenek fent a nagy horoszkóposok vagy csak véletlenül nem veszik észre a kérdésem, pedig a többi horoszkópos kérdéshez egyből írnak.
2012. okt. 15. 20:14
 14/33 anonim válasza:

Anyukám is rák + a kedvenc színészem is :)

katt ide : [link]

2012. okt. 15. 22:29
 15/33 anonim ***** válasza:

Az ember alap tulajdonságai különböznek a horoszkópjában leírt tulajdonságaitól, viszont ha sokat olvasgatja, egy idő után el kezd azonosulni vele, és ezáltal elkezd egyre jobban hinni is benne, sőt fanatikussá válik, és gyermekeinek is olvasgatja és lassan ők is azonosulnak vele. Kicsit hasonlít a vallási fanatizmusra, kicsit nagyon. Van egy régi mondás: "Nagy baj az agybaj, de ha már megvan, akkor nem baj."

Van két tréfa mester bátyám, amikor gyerek voltam egyfolytában az oroszlán horoszkóp jelentését olvasták nekem, és azt mondták az oroszlán jegyében születtem, mivel nem érdekelt így hát nem is néztem utána, mégis egy idő után azonosultam

2012. okt. 15. 23:45
 16/33 anonim ***** válasza:

az oroszlán tulajdonágaival, 17 évesen mégis utánanéztem, és kiderült a rák jegyében születtem, így hát ráébredtem ez is csak egy tréfa volt a bácsáimtól, viszont utána a rák jegy tulajdonságait olvasgattam, és azután azokat a jellemzőket vettem fel. Mostanában inkább önmagam maradok. Nagy köszönet a két tréfa mester bátyámnak ( azzal is szórakoztak hogy elbújva szóltak hozzám mintha Isten szólítana, és így adtak utasításokat mit csináljak ).

Egy szónak is száz a vége, "az légy aki vagy " :-).

2012. okt. 15. 23:52
 17/33 anonim ***** válasza:
A 7. es vagyok megint.Attól,hogy én leírtam magam őszintén,hogy milyen vagyok,még nem kell hogy feltétlen minden Rák ilyen legyen.Attól, hogy Én csendes és zárkózott vagyok, más mág lehet másmilyen.Egyébként,ha jól tudom, az ascendens jobban meghatározza a tulajdonságainkat.(és nekem az is Rák).
2012. okt. 16. 06:15
 18/33 A kérdező kommentje:
És azt hol tudom megnézni?
2012. okt. 16. 07:15
 19/33 anonim ***** válasza:
Rám is teljesen igaz, amit leírt az egyik válaszoló magáról (csendes, sértődős stb.). De úgy gondolom, hogy ez neveltetéstől meg szocializációtól is függ. Mert nem mindenkinek a személyisége fekete-fehér alapon működik, hanem születésünktől fogva szerezzük a környezetünktől, leutánozzuk, magunkévá tesszük stb. Nem vagyok szkeptikus abszolút, de valaki írja már meg, hogy ennek az egésznek van-e valami valóság alapja, vagy ez is olyan, mint a többi ezoterikus humbug.
2012. okt. 16. 09:03
 20/33 anonim ***** válasza:
Nekem van egy rák lány ismerősöm,és nagyon kedvelem mint embert. Nagyon érzékeny,zárkózott,és sértődékeny,de alapvetően nagyon nagy szíve van,ha valakit kedvel,azért bármire képes. Mi rengeteget vitáztunk mindig mert én meg nyilas férfi vagyok,de alapvetően nagyon bírjuk egymást,a duzzogás tényleg jellemző. Szerintem a legérzékenyebb jegy mind közül.
2012. okt. 16. 12:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!