Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Én és a körülöttem lévők is letargiába vannak, kedvtelenek, szomorúak. És legtöbben nem tudják megmondani, miért. Lehet, hogy valamilyen hol/bolygó együttállásnak köszönhető?
2012. szept. 30. 21:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, egyértelműen nem belülről, a változtatni akarás hiányából ered a letargia, hanem egy, ránk semmiféle hatást ki nem fejtő, több millió kilométerre lévő kő/gáz golyóbis miatt vagytok letargiások...
2012. szept. 30. 21:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Inkább időjárási front miatt lehet ilyesmi, nem bolygóállás miatt.Én most pl idegbeteg vagyok és rosszkedvű, szóval, lehet hogy időjárási front és akkor ez országos.
2012. szept. 30. 22:18
 3/3 sl zoli ***** válasza:

Az ok lehet külső és belső egyaránt.

Viszont, ha belül minden rendben van, harmóniában vagy, akkor ha jön valami külső manipuláció az is sokkal kevésbé hat rád. Ha már penge vagy, és kezdesz lefelé menni, akkor levéded magad, különböző technikákkal helyre hozod az energiarendszered, és elkerülöd a depressziót. De ehhez már tényleg pengének kell lenned, az ember hajlamos az ilyen dolgokba belemenni. Ilyenkor negatív gondolataid vannak, a világot is negatív szemüvegen keresztül nézed és rossz a közérzeted.

Ha amúgy sem vagy egy pozitív hullámodban, akkor a körülmények még jobban le tudnak húzni. Ennek sok oka lehet, és igen nagy mértékben tudnak rád még negatív irányba hatni, de ezeket ne tartsd annyira fontosnak. A lényeg, ahogy az egyik előttem szóló is elmondta, hogy benned minden rendben legyen.

2012. okt. 1. 08:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!