Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ez valami horoszkóp fétis,...

Ez valami horoszkóp fétis, hogy imádom a Halakat?

Figyelt kérdés
Valahogy mindig a Halak csillagjegyű pasik vonzanak a legjobban. Egyszerűen oda vagyok értük. Ha valakiről megtudom,hogy Halak a csillagjegye,rögtön felkelti az érdeklődésemet. Egyszerűen nem tudok a Halak pasiknak ellenállni,mert olyan aranyosak,olyan kis szerencsétlenek. Ez beteges?:D

2012. szept. 20. 22:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
A halak jegyűekben mindig van bizonyos elvontság, vonzódnak vallásokhoz, ezotériához, hívők, filozófusok, művészek sokan közülük. Jézus első tanítványainak és követőinek egy hal rajza volt a titkos jele.
2012. szept. 21. 21:15
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Én Halak vagyok. Nem hiszek a horoszkópban, de valahogy mégis igaznak tartom magamra a jegy tulajdonságait. Pl. basszusgitározok gyerekkorom óta, mindenem a zene, szeretem az elvont dolgokat. Esetlen is vagyok egy kicsit, bár inkább azt mondanám, bizonyos dolgokban kimondottan jó vagyok, míg másokban elképesztően béna. Ilyen pl. a főzés. Ha főzök, tuti hogy életveszélybe kerülök. Vagy leesik a kés az asztalról, és beleáll a lábamba, vagy felrobban valami... Azt meg ne is firtassuk, hogy milyen "ízletes" dolgok szoktak ilyenkor készülni...

Az aszcendensem viszont oroszlán, ebből a jegyből is sokminden igaz rám. Pl. céltudatos, makacs vagyok, irányítási mániám van. Ez abban merül ki, hogy nem bírom elviselni, ha van egy főnököm, aki megmondja, hogy mit csináljak. Ezért 18 éves korom óta vállalkozó vagyok. Ebből is látszik, hogy - még ha van is valami a horoszkópban - önmagában nem jelent sokat.

Szerintem amit Te írsz, nem annyira beteg, csak egy kicsit. Halmazelmélettel tudnám szemléltetni. (ja, amúgy programozó vagyok :D)

Szóval van egy halmaz, nevezzük "A" halmaznak, elemei a Halak jegyűek. Van egy "B" halmaz, elemei azok, akik a halak csillagjegyre jellemző tulajdonságokkal bírnak. A két halmaz metszete az eseted. Ugyanakkor jól kijössz a "B" halmaz minden elemével is, mivel a születési dátumtól eltekintve jellemzőek rájuk azok a tulajdonságok, amelyek számodra imponálóak. Tehát csak annyit kellene tenned, hogy nem kimondottan az "A" vagy az "A∩B" halmazokra koncentrálsz, hanem a "B" -re. Innentől már egyáltalán nem beteges. 22/F

2012. szept. 22. 00:15
 13/24 anonim ***** válasza:
Utolsó, én szerelmes vagyok beléd. <3
2012. szept. 22. 00:42
 14/24 anonim ***** válasza:
Ha tényleg szeretnél megismerni, küldd el privátban a Facebookod, és bejelöllek! :)
2012. szept. 22. 00:54
 15/24 anonim ***** válasza:

Basszus!

Ha ez így megy tovább, itt a halak a szemünk előtt fognak ívni! Ezt még kivárom. De nem ér ám a facebookra elbújni! Látni akarom!

És én még ma akartam halászlevet főzni. Tanácstalan vagyok.

2012. szept. 22. 01:08
 16/24 anonim ***** válasza:
14, én pedig beléd. <3
2012. szept. 22. 08:35
 17/24 anonim ***** válasza:
14be is, de 13at akartam írni :)
2012. szept. 22. 08:36
 18/24 anonim ***** válasza:
Én is halak férfi vagyok, neked mi a jegyed cicamica?:D (bocs a cicamicáért)
2012. szept. 28. 23:29
 19/24 anonim ***** válasza:
Ja várj, remélem lány vagy amúgy:D:D Ebben a mai világban nem lehet tudni:D
2012. szept. 28. 23:32
 20/24 anonim ***** válasza:
Ja most olvastam, hogy mérleg, akkor bocs, nem írtam semmit:D
2012. szept. 28. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!