Ez valami horoszkóp fétis, hogy imádom a Halakat?
Ez inkább fogyatékosság, már bocsánat.
Mihály jósnő
Nem! A rák az kell a ráknak! Nekem nem jön be,és a skorpió sem,attól h vízjegyek,nem olyanok mint a Halak.
Én egyébként Mérleg vagyok,elvileg a Halak nem is illik hozzám,én mégis majd meg veszek értük. (:))(
Dettó! Nekem halak-detektorom van, nem is kell tudnom előre, hogy mi a csillagjegye, ha valakihez őrülten elkezdek vonzódni, az 90%, hogy halak. Amúgy én gerjedek a rákokra is, de közel sem annyira.
Szinte senki máshoz nem tudok vonzódni, ezek szerint én is beteg vagyok. :D
Utolsó vagyok.
Mindezt teszem úgy, hogy pont lesz*rom a horoszkópot meg úgy általában az ezót.
Akkor is tetszenek ezek a férfiak, amikor még nem tudod, milyen csillagjegyben születtek?
"Ha valakiről megtudom,hogy Halak a csillagjegye,rögtön felkelti az érdeklődésemet."
Ezek szerint nem.
"Ez beteges?" Nem beteges, csak a Halak csillagjegyhez tartozó tulajdonságok szimpatikusak számodra és ráhúzod őket azokra, akikről megtudod, hogy ebben a jegyben születtek.
Szerintem van némi alapja a horoszkópoknak (kérem, kíméljetek az epés megjegyzésektől!), így sokszor be is jöhetnek az elképzeléseid, de azért a személyes horoszkóp képlet nem csak a Nap jegyből áll, annál kicsit összetettebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!