A horoszkóp szerint a Kos férfihez a Skorpió vagy a Nyilas nő illik jobban?
Tudom, hogy nem a csillagjegy számít meg minden, de én
azért mégis kíváncsi lennék, hogy mit javasol a horoszkóp :)
Nyilas, és csak ez alapján válassz párt, ha jót akarsz.
Mihály jósnő
Hát a bnőmmel aki nyilas már ott tartunk, hogy szakítunk elég régóta civakodunk, még mindig érzek iránta valamit,
de nem szerelem inkább csak ilyen megszokás, hogy ott legyen mellettem. Viszont nemrég megismerkedtem egy lánnyal, aki skorpió (aszcendense is tehát dupla skorpió), olyan jól érzem magam vele, hogy lassan már szerelmes vagyok belé!! :DD
Miért mi baj van a skorpióval??
jaaj de ne gúnyolódjatok máár!! :/ én nem eszerint döntök, csak kíváncsi vagyok, hogy a horoszkóp szerint melyik illene jobban hozzám és miért, bár én úgy érzem a skorpió :DD
Ja igen meg arra is kiváncsi vagyok, hogy mindenki azt írja a skorpió rossz és stb. Na kiváncsi vagyok arra is, h ha netán összejövök vele, igazatok lesz-e. :pp
Azt hittem, csak elméletben kérdezed. Ilyeneken filózni csak úgy érdemes.
Ha ennyire hiszel az ilyesmiben, állíttass szinasztriát asztrológussal, de ahhoz kérni fogja percre mindhármótok születési idejét, plusz a helyét is.
Mindig úgy voltam ezzel a horoszkóposdival, hogy érdekes téma, "lehet benne valami", de nem a gagyi bulvárhoroszkópban. Viszont eszem ágában nem lett volna ez alapján párt választani. Ha így lenne, még mindig az exemmel kéne lennem, mert a csillagjegyünk jobban összeillik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!