Szerintetek is az oroszlán a legjobb jegy?
Figyelt kérdés
Én az vagyok.2012. szept. 14. 19:45
21/34 anonim válasza:
Asztrológián belül a horoszkóp elemzéshez fontos. Aki elutasítja ezt, nem hisz benne, annak nyilván nem fontos. Ezért írtam előtte, hogy: "Ha már horoszkóp..."
22/34 Zsizsik666 válasza:
Szerintem a lehető legrosszabb jegy.
23/34 chrishu válasza:
Szerintem a sárkány a legmenőbb mert az egyet fingik azt megdöglik az oroszlán
24/34 anonim válasza:
Skorpió vagyok Oroszlán ascendensel és ráadásul Nő, na ez az igazán tökéletes :D
26/34 03bcssenge válasza:
Én oroszlán vagyok, és még az akcendesem is oroszlán, háttt magamról itélve aránylag jó jegy az oroszlán, kitartó, józan, viszont konok, ami nem előnyös.
27/34 anonim válasza:
Én skorpió vagyok és nem akarok más lenni :) lányból meg a halak és a rák jön be a legjobban :) de biztos más is, pl kos?
28/34 anonim válasza:
A kos nem, akkor inkább a Bika:)
30/34 anonim válasza:
nem.az oroszlánok egoisták! én nyilas vagyok és szerintem ez nem rossz jegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!