Szerintetek is az oroszlán a legjobb jegy?
az a legrosszabb mert Antonininek is az.
Amúgy mikor van a szülinapod? (augusztus 4-én?)
előző vagyok és viccet félre téve sztem nem rossz jegy. Sztem ezek a rosszak: skorpió, bika, bak, szűz.
És ne ess kétségbe, a vízöntőket is utálják.
Együtt érzek veled :)
Nincs olyan, hogy legjobb jegy :D Nekem faterom Oroszlán, elég volt belőle egy életre :D
#3 a Bakról sok mindent el lehet mondani, de azt nem igazán, hogy humánus :D Ha választani kéne, amúgy én is a Bakokkal jövök ki a legjobban (ez nem azt jelenti, hogy az a legjobb jegy), de nem azért, mert humánusak lennének, hanem mert iszonyat megbízhatóak, és nagyon jó barát a bajban is és jó "szövetséges". Csak az ellenségem ne legyen Bak, mert talán az egyik legkönyörtelenebb, legszívósabb és legkeményebb jegy az ellenségeivel.
Már a kérdés is elég "oroszlános" volt. :)
De nincs legjobb jegy, kinek mi tetszik. Öttagú családomban három Oroszlán jegyű is van, úgyhogy bátran elmondhatom: van különbség Oroszlán és Oroszlán között is. Ha már horoszkóp: a Nap jegy fontos, de ezen kívül más tényezők is színesítik a képletet.
Például itt felszólalt egy Bika jegyű, hogy ő nem jön ki jól az Oroszlánokkal meg az Ikrekkel. Párom Bika jegyű, én Ikrek, a legjobb barátja pedig Oroszlán.
Én általában jól kijövök az Oroszlán jegyűekkel, de kinek mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!