Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyenek a rák nők? Jellem,...

Milyenek a rák nők? Jellem, külső tulajdonság, és mely csillagjegyek illenek hozzá?

Figyelt kérdés
2012. jún. 17. 18:08
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
Naa de ez csak egy tipp volt! :D Igazából nem is ismerlek,szóval várható volt,h nem találom el :D Másrészt én nem vagyok profi asztrológus :D
2012. jún. 22. 13:16
 32/50 anonim ***** válasza:
Hidd el, ha az lennél, akkor is ugyanígy találtad volna el... :)
2012. jún. 22. 13:18
 33/50 anonim ***** válasza:

Lehet :D

De a kérdezőt akkor is kezdem sajnálni :D szegény a rák nőkre kíváncsi , most meg olvashatja a mi véleményünket az asztrológiáról :D

2012. jún. 22. 13:28
 34/50 anonim ***** válasza:

:-)))))))

aranyosak vagytok ezzel vitával. végre nem anyázós stílusban folyik.

kedves Nyilas barátom, de nem vagy sem olvasatlan, sem buta, sőt, és még rosszindulatú sem vagy. csak rengeteg időd van, és szeretsz vitatkozni. de nincs nagyobb igazad, mint vitapartnerednek, aki állítja, h személyes életében kézzelfogható hasonlóságokat vél fölfedezni az azonos jegyű emberek között. én ugyanígy érzem, már vagy 20éve (kb. azóta figyeltem föl a csillagjegyekre). engem ennél több nem is érdekel. nekifutottam párszor a pro-kontra magyarázatoknak, minden csak feltételezés és annak a kizárása. egyhelyben topognak a témában. nem én leszek az a kockafej, aki bebizonyítja, h létezik v azt h nem. magasról tojok rá, ki mit gondol róla, egy biztos: nekem jó szórakozás és hasznomra is válik, h olyan könnyedén megmondom vkiről a jegyét vagy aszcendensét kb. 3 percbeszélgetés után, mint mondjuk a korát. qrva ritkán tévesztem el. ezáltal magabiztosabb is vagyok az emberekkel, jobban is értem őket, nem sértenek meg olyan könnyen, hiszen ha egy szűz kekeckedik velem, tudom, h ez az ő alaptulajdonsága, és nem az a célja, h nekem rosszat tegyen. vagy elnézem egy rák kiborulását, hiszen tudom, h ő érzékenyebb a többinél. csupa-csupa jót kaptam a horoszkóptól, és egy percig sem hülyítettem magam közben. ez egy plusz annak, akinek van hozzá affinitása. akinek nincs, azzal sincs semmi baj, de ne pöröljön a "hívőkkel", minek is, hiába is :-)

Nyilas, figyelj, azért azt se felejtsd el, h míg te pasi vagy, akikkel vitázol, 100%-ban csajok mind. mert igenis, ők könnyedebben hisznek el vmi olyasmit, amit nem lehet racionálisan levezetni. és nem azért, mert buták v libák, hanem mert már a felfogásuk, beállítottságuk.

üdv! még mindig a 10-es :-)

2012. jún. 22. 13:31
 35/50 anonim ***** válasza:
Honnan tudod hogy pasi? :D De amúgy én is erre tippelek,de nyugi ennek már semmi köze az asztrológiához ,szimpla megérzés. Ja és a másik megérzésem az,hogy elmúltál 20,de maximum 32 éves vagy . :D
2012. jún. 22. 13:35
 36/50 anonim ***** válasza:

teneked, aki megtippelted szűznek a Nyilasunkat :-)

igazad lett volna, csak a körülményeket is nézni kell. a szűz roppant gyakorlatias és még az idejével is fukar. imád vitázni, de nem egy horoszkópos oldalon, ismeretlenekkel, a szűznek ehhez nem lenne türelme, érdeklődése! :-)

a Nyilas intellektuálisabb típus mint amilyen gyakorlatias, és nem utolsó sorban szeret baromi racionális lenni. van egy kis barátom (tőlem sokkal fiatalabb), napi 15 órában képes isten nem-létezése mellett érvelni. fáradhatatlan. közben duzzog, puffog, mérgelődik, de ugyanakkor humoros is. szeretek vele vitázni, de bevallom, én hagyom abba :-) a Nyilasnak, bár némelyek belese mennek ilyen vitákba, ha már benne van, fontosabb, h végül igaza legyen. én megtippeltem volna, de az ikreket is. mert azok játékosságból imádnak vitázni a végtelenségig. skorpió hamar "bekeményít", nem játszadozik, nem marad nyájas még a 23. hsz után is. ráadásul a skorpiók általában véve nemesebbnek tartják a misztikumokat a száraz tudománynál, még akkor is, ha hülyeségnek tartják. skorpió nagy valószínűséggel SOHA nem fog fizikával érvelni az asztrológia ellen :-))

10-es

2012. jún. 22. 13:44
 37/50 anonim ***** válasza:

honnan tudom, h pasi? EGYÉRTELMŰŰŰŰŰ :-DDDD

34 év tapasztalatából.

még azt is megsaccolom, h 23 éves. +/- 3 év. ha nincs igazam, akkor nagyosabb v épp gyerekesebb a koránál.

2012. jún. 22. 13:46
 38/50 anonim ***** válasza:

Teljesen jó, hogy neked szórakozás a horoszkóp figyelgetése, nem votam én ezt kétségbe, csak annyit momndtam, hogy úgy amúgy nincsen kapcsolat. És ez nem egy helyben topog, ez töméntelen kutatás eredménye. Itt olyanokat kell elképzelni, hogy odaadtak az asztrológusnak 100 jellemzést, mondja meg, ki melyik jegy. Asztrológus kolléga 1:12 arányban találja el, épp ahány csillagjegy van... ezt nevezik véletlenhatásnak. Ilyen kutatásból nem egy volt, hanem száz... amellett, hogy a józan ész is ellene szól, hogy bármilyen kapcsolat fennállásáról szó lehessen.

És lőn, mondtam én hogy hirtelen persze már rögtön nyilvánvaló hogy nyilas vagyok, de mit lehet tenni, ha ennyire könnyen be tudjátok csapni magatokat....

2012. jún. 22. 13:48
 39/50 anonim ***** válasza:
2012. jún. 22. 13:51
 40/50 anonim ***** válasza:

Nyilas, nem azért írtam, csak a kollégádnak magyaráztam, h miért nem szűz.. neked is igazad van a magad oldaláról, én egyhelyben topogásnak veszem azt, h előrukkol az asztrológia vmi önigazoló elmélettel, mire a fizika lelövi azt..

nem nagyképűségből, de szívesen vállalnék ilyen tesztet. részletes horoszkóppal, nem 10 sorossal. bármikor. nem hiszem, h ilyenbe buktak bele asztrológusok,legfeljebb buta, napi-heti zagyvaságokba. vagy? van előtted erről vmi hosszabb írás, cikk?

2012. jún. 22. 13:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!