Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyenek a rák nők? Jellem,...

Milyenek a rák nők? Jellem, külső tulajdonság, és mely csillagjegyek illenek hozzá?

Figyelt kérdés
2012. jún. 17. 18:08
1 2 3 4 5
 11/50 Shai-Hulud ***** válasza:
28%

Honnan csempészne bele, nincs neki, sőt azt hiszi, róla szól a kérdés... :-DD

De hagyd csak, biztosan természetes szőke.

2012. jún. 17. 23:59
 12/50 anonim ***** válasza:
31%

10-es, ha ram rakkent ez nem jellemzo akkor mit lehet tenni?

nalam akkor ugye a horoszkop is teved majd mindig?

2012. jún. 18. 08:52
 13/50 anonim ***** válasza:
0%
A rák nő éppen ugyanolyan, mint a többi. Baromi vicces, vagy inkább döbbenetes, hogy emberek oldalnyi elemzéseket tudnak adni úgy egyébként nem létező dolgokról. A rák nő hiperérzékeny, mégis melyik nő nem az? Ki az akire nem lehetne mondani, hogy legalább nlah hiperérzékeny lenne? A 21. században élünk, tudom hogy az embernek megvan az érzéke hogy mindeféle misztikusnak hangzó dolgoban higgyen, csak azt kellene észrevenni, hogy ezzel hátrafelé haladunk...
2012. jún. 19. 08:23
 14/50 anonim ***** válasza:
0%
10-es válaszoló, az a gáz ebben a te nagyszerű elemzésedben, hogy még azt is leírod benne, hogy kit kell "kerülni". Te mondd, az eszedbe se jut, hogy ha valaki ezt a sok badarságot elhiszi, és mondjuk tényleg elkerül egy pl. ikrek férfit, akkor lehet hogy élete szerelmétől esik el, csak azért, mert idióta bolygóállásokra hivatkozva te ezt tanácsolod neki?
2012. jún. 19. 09:08
 15/50 anonim ***** válasza:
62%
nyissatok már egy "Mekkora ökörség a horoszkóp!" alkategóriát, és menjetek oda fikázni, ott tuti nem pontoz majd le senki a sok nagyon hülye válaszért.
2012. jún. 19. 09:57
 16/50 anonim ***** válasza:
31%
A nagyon hülye válaszokat többnyire a horoszkóphívők adják (te azért pontozgassál nyugodtan). Lehet homokba dugni a fejeteket, és csakazértse igazat adni a másiknak, de nektek lenne jobb, ha nem hinnétek baromságokban. Ez nem vallási kérdés, ahol lehet hinni vagy nem hinni, itt ugyanis vannak objektíven bizonyított dolgok, jelesül hogy bizonyos dolgok nem működnek. Mint a horoszkóp. Ettől még lehet benne hinni (mondjuk inentől elég érdekes...), de én meg hadd írjam le a véleményem, mint mindenki más.
2012. jún. 19. 10:08
 17/50 anonim ***** válasza:

Figyu! Én Rák vagyok, de külsőre baromira nem igaz rám, amit írnak, és jópár dolog a jellemzésből sem. Pl. egyáltalán nem vagyok bájos vagy csöndes; simán helyreteszem azt, aki kötekedik velem.

Ez a szerelmi horoszkópos dolog meg nagyon standard, nem lehet ráhúzni kapásból bárkire.

2012. jún. 19. 22:12
 18/50 anonim ***** válasza:
21%

Gyerekszerető,családcentrikus,érzékeny,nőies. Ez többnyire minden rákra jellemző. Ugyanakkor fontos ,hogy milyen körülmények között él,mert ez befolyásolja azt hogy mennyire kiegyensúlyozott. Egy kiegyensúlyozott rák például vidám,meghallgat másokat, nem erőszakolja rá magát másokra, művelt. Egy kevésbé harmonikus rák nagyon érzékeny,mártír,befordul,sokat eszik ezért könnyen elhízik, gyakran túl komoly,mindig másokba kapaszkodik.

sok helyen azt olvasom,hogy a halakkal, a skórpiókkal ,és a bikákkal jön ki jól. Én például a skórpiókkal hosszú távon nem érzem jól magam. Azt is olvastam sok helyen,hogy a kos a nyilas és az oroszlán férfi nem illik hozzá,ugyanakkor ha egy rák nő kiegyensúlyozott akkor igenis jó páros alkothatnak!! Ezért fontos,hogy figyeljenek a rák nők arra,hogy kiegyensúlyozott életet éljenek.

2012. jún. 21. 10:43
 19/50 anonim ***** válasza:

előző, ez nagyon igaz! mármint h a rák belső kiegyensúlyozottságán múlik szinte teljes jellemrajza. én ismerek ilyet is, olyat is, és amolyat is, aki hol ilyen, hol olyan :-) az aszcendens is nagyon befolyásolja ám. ha olyan aszcendense van, amely nem passzol legbelsőbb tulajdonságaival (pl. kemény, erős v tök ellentétes beállítottságú), akkor harcban áll önmagával, v úgy érzi, nem bír megfelelni a számára ideális képnek - és ettől az amúgy sem túl nagy önbizalma még kisebb lesz.

10-es voltam.

2012. jún. 22. 09:58
 20/50 anonim ***** válasza:
48%
A kiegyensúlyozott rák csupa jó tulajdonsággal rendelkezik, a nem kiegyensúlyozott meg csupa rosszal. Ez azért hasznos, mert így ha rák vagy, és bármilyen is vagy, a horoszkóp rád húzható, max megmagyarázzák hogy azért vagy-e olyan mert kiegyensúlyozott vagy, vagy azért mert nem... magyarázat mindenre van.
2012. jún. 22. 10:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!