Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Őszintén milyen fiú kell nektek külsőre-belsőre?
Figyelt kérdés
Én már nem értek semmit sem!
Egyszer úgy tűnik tetszem a lányoknak, máskor meg mitha én lennék a világ legrondább fiúja, úgy érzem magam.
Tényleg ennyire sokat számít a külső, vagy a belső fontosabb, mi az igazság?
2012. máj. 3. 19:44
1/10 anonim válasza:
... vagy esetleg nem minden lány ugyanolyan?
2/10 anonim válasza:
Előzőnél a pont. Személy- kor- egyéb ezer tulajdonságfüggő, hogy a lányoknak milyen az ízlése. A külső egyébként az első pillanatban számít, később nem.
3/10 anonim válasza:
Mindenkinek a külső számít, mert az alapján mész oda valakihez, hogy először is külsőre szimpatikus
Nekem pl. ő jön be. Egyszerű, de nagyszerű...nem is izmos, hanem olyan átlagos
4/10 anonim válasza:
a legparadoxabb ez az eset: osztálytársam mondja h JB ilyen meg olyan szép, erre pont járt egy izmos kopasszal. Most szintén mondta hogy egy izmos jóképű rendes valaki kell neki és járni akar egy drogos "dagadt" csírával... ebböl nekem az jött le h amit mond 1-2 az nem igaz
6/10 anonim válasza:
7/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
Nekem ilyen pasik jönnek be:
belsőre: velem kedves, illemtudó, szexmániás :D
Szerencsém van, mert nekem végre sikerült összejönnöm álmaim féle pasijával :)
22/L
9/10 A kérdező kommentje:
LÁnyok így még inkább összezavarodtam, erről beszéltem, ezeknek az igényeknek hogyan is tudnék megfelelni, én nem vagyok ilyen nagy szám külsőre.
2012. máj. 3. 20:52
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!