Halak nő Rák férfivel milyen?
Figyelt kérdés
Olyan válaszoktól légyszi kíméljetek, hogy úristen hülye vagyok ne higyjek ebbe és hogy nem ettől függ..nem ezért írtam ki hogy ilyeneket írjanak2012. jún. 16. 19:29
1/11 csokissüti002976 válasza:
jó. mindkettő vizes jegy, úgy hogy pont jó. :D
2/11 anonim válasza:
A horoszkóp semmit se számít ember :DDD
Jézus például akkor mondjuk Rák volt, akkor vele hogy lehetne?? alap hogy nem csajozhat... xD meg nem a horoszkópja dönti el hogy milyen ember
Azért ilyet ne kérdezz :)
Semmi köze sincs az ezotériának a szerelemhez.
3/11 anonim válasza:
alapvetően mindkét csillagjegy szülötte érzékeny és sértődékeny, szóval ebből lehetnek problémák, könnyen lehúzhatják egymást (tapasztalat).
4/11 anonim válasza:
Én úgy tudom, Jézus a legjobb szerető.:)
Amúgy tényleg rák lehetett, allitolag igazibol nyar kozepen szuletett.
Vizes jegyek valoban osszeillenek, de az aszcendenst is nezd meg.
5/11 anonim válasza:
Halak nőt soha többé! Kibírhatatlan. Én is persze. De utálok veszekedni. Tapasztalat.... halakat jobb kerülnie egy ráknak.
38F rák
6/11 anonim válasza:
Pontosan megneztem : 68%-ban illenek ossze
7/11 anonim válasza:
Szuper lehet! Sőt a vízöntő nő halak férfivel vagy rák nő vízüöntő férfivel, esetleg halak nő vízöntő férfivel.Feltéve ha jók az ágyban:-))) Amúgy mindegy, semmi köze a csillagkegynek semmihez:-)))
8/11 anonim válasza:
első hallásra szuper párosítás, de ha jobban belegondolok, mind2 totál instabil, egymást, ahogy előttem is írták, lehúzhatják. mind2 jegyhez erőteljesebb karakterű jegyek illenek, halakhoz pl. oroszlán, rákhoz kos vagy nyilas. az aszcendensek is sokat számítanak!
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes válaszokat..igazatok van kiborít az érzelmi labilitása egyszer aktív máskor egy szót se szól és én ettől tiszta depis leszek..és már nem keres 3 napja :'(
2012. jún. 18. 14:31
10/11 anonim válasza:
Biztos azért depis, mert rák... minden rék depis ezek szerint... minden tizenkettedik ember (és pontosan annyi, mert annyi a rák) depis... ilyen baromi egyszerűek az emberek, megvan a horoszkópjegyük, és szépen be lehet őket tenni 12-féle kis skatulyába. Mi sem életszerűbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!