Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szkeptikusok kérem ne irjanak!...

Szkeptikusok kérem ne irjanak! Ikrek csillagjegyűek idegrendszere tényleg gyengébb? Mármint úgy értem hogy hamar felkapják a vizet, túlspanolják magukat, élvezeti cikkek terén is, nem pihenik ki magukat

Figyelt kérdés

És ha a sok energiát nem használják fel, az idegrendszerük megbetegedhet,hallucinációra hajlamosak?

Szerintetek?

2012. jún. 5. 13:51
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:
utolsó, ez rám mind igaz, és mégsem tudok hinni abban, hogy ezt a csillagjegy határozza meg
2012. jún. 21. 16:20
 32/34 anonim válasza:
A barátomra van, ami igaz ezek közül..hamar felkapja a vizet kis piti dolgokon(amit egyszerűen nem is értek hogy miért mert tényleg apróságok), nem piheni ki magát, túlspanolja magát..
2012. jún. 23. 15:35
 33/34 anonim válasza:

Ikrek no vagyok

mondig minden honnan elkesek ( nem direkt)

Mindent megigerek mindenbe benne vagyok aztan sokszor le kell mondanom mas kozbe jon es van hogy el is felejtem

Ha eljutok addig hogy valamit csinaljak azt rendesen 100% megcsinalom.

Dolgozni nem dolgoztatni szeretek

Gyorsan felkapom a vizet, aztan sajnalkozom mert utana en magam sem ertem miert veszekedtem.

Sajnos nem vagyok huseges (pedig szeretem a parom es neki nem bpcsajtanam meg a hutlen lenne).

Neha zsugori vagyok maskor meg hulyesegekre sok penzt elszorok.

29 L

2012. júl. 21. 23:02
 34/34 anonim ***** válasza:
Az ikrek hajlamos megmasitani,eltulozni a valosagot,nagy szinesz,es bohoc.Lehet,h az idegrendszer a gyenge pomtja,mintha ezt olvastam volna rola.Az biztos,a megbizhatosag szobrat nem rola mintaztak meg..
2016. okt. 26. 06:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!