Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szkeptikusok kérem ne irjanak!...

Szkeptikusok kérem ne irjanak! Ikrek csillagjegyűek idegrendszere tényleg gyengébb? Mármint úgy értem hogy hamar felkapják a vizet, túlspanolják magukat, élvezeti cikkek terén is, nem pihenik ki magukat

Figyelt kérdés

És ha a sok energiát nem használják fel, az idegrendszerük megbetegedhet,hallucinációra hajlamosak?

Szerintetek?

2012. jún. 5. 13:51
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

nem hiszem el, h valaki kitartóan gyomroz 1,5 oldalon keresztül, h változtasd meg a véleményed, valaki, akinek annyi küze nincs hozzád, mint lónak az ábécéhez.. ez mindennek a teteje...

smartguy, a neveded bizonyára te választottad, mert nem valójában nem jellemez téged. hisz ahhoz nem vagy elég eszes, h tudd, másokat csak buták, félintelligensek oktatnak ki. az igazi szmártgájok csöndben mosolyognak.

kérdező, nekem aszcendensem ikrek, és amit te írsz, az nem gyenge idegrendszer, csak egyfajta jellemző labilitás, állandó egyezkedés 2 oldal (a materiális és a spirituális) között. mert az ikrek érzékeny, fogékony, magas EQ-jú típus, mindemellett ésszel is igyekszik az érzéseit megmagyarázni (legalábbb saját magának). csak így tud kibékülni magával. ésez persze nem mindig lehetséges, mert nem tudunk minden érzést racionálisan legitimizálni. ha felbomlik az ikrek belső egyensúlya, valóban produkálhat eszement tüneteket (pl. szélsőséges viselkedés, hiszti, túlzott aktivitás v éppen lustaság, hanyagság), de ez csak átmeneti állapot, szerencsére. mint a levegős jegyek ált., egyszerre nagy energiákat képes mozgósítani, ugyanakkor máskor semmire sem jó :-) hallucinációra nem hajlamos, ez nem napjegy-sajátosság :-) mégegyszer: az állandó egyezkedés önmagával okozhat picit "skizo" tüneteket, de ez nem betegség, csupán a döntési nehézség velejárója.

2012. jún. 19. 10:26
 22/34 Smartguy86 ***** válasza:
33%

Lehetetlen lenne ennyi sületlenségre válaszolni, ami az EZO kategóriában van, szóval legtöbb esetben csak csöndben mosolygok :DDDDDDDDDDD

Sokad magammal csak szórakozni járunk ebbe a kategóriába (igaz jelen esetben komolyan válaszoltam), a probléma ott van, hogy sokan viszont halál komolyan teszik fel az ordas baromságaikat ide. Ez a probléma, nem más!

2012. jún. 19. 11:37
 23/34 A kérdező kommentje:

Igen, nagyon jól fogalmaztál!! Nagyon!!! Pont igy szokott nálam lenni!

És a döntésekkel is nehézségem van, mert mindig arra gondolok,hogy az adott döntésnél lehet van jobb, és van sok más lehetőség, ezért nem haladok olykor, rendszer kellene az életemben de nem találom...nehezen találom azt hogy mi lenne való munka területén is

amúgy nekem rák az aszcendensem, de a napjegyem is ikrek, a hold pedig szűz

2012. jún. 19. 13:09
 24/34 A kérdező kommentje:
21/23-nak irtam:)
2012. jún. 19. 13:10
 25/34 A kérdező kommentje:
21/24:D meglátszik most is szétszórt vagyok:))
2012. jún. 19. 13:11
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

smartguy, értékelem az őszinteséged, de épp az a baj, h szórakozni jársz ide, és szétbarmolod mások szórakozását. senki nem kíváncsi arra, h TE miben hiszel v nem hiszel. ez a fórum azért jött létre, h kérdésekre válaszoljanak az emberek. az még elviselhető, ha 1 posztban leírod a véleményed (bár az sem válasz a kérdésre), de hogy konkrétan szétoffolj egy egész témát (kérdést), az pofátlanság. bocs.

nézd, hozok egy példát. én magam rühellem a focit (és az egyéb labdás sportokat is), eszement marhaságnak tartom, h sztárolnak hótt buta, semmitmondó embereket csak azért, mert jó helyre rúgnak egy labdát... egyesen pólókon viselik kedvenc focisztárjuk nevét, fényképét... nem részletezem. most menjek a focis részlegbe szitkozódni? anyázni? cseszegetni a drukkereket?

vagy ha pl. nem hiszek istenben, mert annak sincs konkrétabban bebizonyítva a létezése, menjek köpködni a vallásos topikokba?

ha valakinek tetszik valami, akár az, h hisz egy ártalmatlan, romantikus dologban, mint a horoszkóp v az álomfejtés, miért kell "megregulázzni"? túl azon, h jogod hozzá nulla, még erkölcsileg is megvetendő.

a horoszkóp természetesen nem válasz semmire, és nem perdöntő semmilyen kérdésben. de segít megérteni és elfogadni önmagunkat is, a másikat is. nem 12 típusú ember van a világon, senki nem olyan hülye, h ezt így gondolja. de vannak nagyon ált. temperamentumbéli sajátosságok bizonyos jegyeknél, amelyek igenis közösek, ugyanúgy, mintha azt mondanád: "nagydumás típusú ember", "sunyi típusú ember". "liba típusú nő", "okoskodó típusú férfi". nálad és nálam okosabb emberek rájöttek, h ezeknek a nagyon ált. jellembéli különbségeknek van egy kiindulópontjuk. és ez akkor is igaz, ha neked butaságnak tűnik. az ember viselkedését ált. a kontextus határozza meg, ezért néha úgy tűnik, semmi sem igaz abból, amit valakiről a horoszkópja ír. de mélyülj el vele olyan szintre, ahol már a kontextus nem számít annyira (mélyenszántó beszélgetés, mindennapi élethelyzetek), és észre fogod venni a jellemzőket.

21-es voltam.

2012. jún. 19. 14:01
 27/34 Smartguy86 ***** válasza:
0%

Tévedsz! Ez az oldal azért jött létre, hogy emberek kérdezzenek, hogy aztán különféle álláspontokat hallgassanak/olvassanak. Amikor valaki azért megy valahova, hogy a saját véleményét hallja vissza az két helyre mehet:

Templomba vagy a barinőjéhez shopping után... :DDD

Szerintem egyáltalán nem baj, ha itt mások is megosztják a véleményüket, nem csak azok, akik hisznek egy adott dologban - kiemelem, most erről és a töredékrész kevés értelmes kérdésről van szó ebben a kategóriában.

Az meg, hogy kire mi vonatkozik kontextusaiban vagy sem, erről már írtam (remélem elolvastad és nem csak úgy rásütöd, hogy OFF). Ha valakit máshogy nevelnek, akkor születhet egy napon veled, tuti nem olyan személyiség lesz, mint te. Ez nekem totál egyértelmű, egy horoszkóphívő meg nyilván vakon jár, mert ő ezt nem látja be...

2012. jún. 19. 16:50
 28/34 anonim ***** válasza:

hát ebben az esetben külön ki volt emelve főcímben, h szkeptikusok (hadd ne magyarázzam) kéretnek nem írni... ezekután igenis baj, ha megosztod itt a nem ide illő véleményed. de hát ezt már nyilván csak egy mod szűrhetné meg... sajna olvastam az összes hsz-t, pont ezért háborodtam föl. lehet neked akármekkora igazad, akkor sem adott senki jogot arra, h kéretlenül kioktass bárkit. az ilyeneknek szokták azt mondani, h "és téged ki kérdezett?" nekem ez szúrja az oldalam. az ilyenek, mint te, akik anonim (ja, bocs, felh. névvel) osztják az észt, ha akarod, ha nem, térítik az emberiséget, miközben pöttöm-piti, rettentően unatkozó kis felfújt hólyagok :-) nem sértésnek szánom, de az istennek sem tudom finomabban megfogalmazni.

na mindegy. én részemről befejeztem. legalábbis ebben a topikban. kérdezőnek üdv, és több önbecsülést!!! az ikrek az egyik legjobb jegy, az összes erényével és hibájával együtt.

2012. jún. 19. 18:05
 29/34 anonim válasza:

Én akiket ismerek és ikrek jegyűek.

MINDEGYIKRE IGAZAK AZ ALÁBBI TULAJDONSÁGOK:

-nagyon nagy vonzerő,kisugárzás,egyből felkeltik az ellenkező nem figyelmét

-jókedvűek...

-hazugok,mismásolnak,amikor tehetik

-nem a munka hősei

-megbízhatatlanok

-kimagaslóan szerepelnek abban amibe beleadjék magukat,sport stb

-lenézőek

-pénz hajhászok

-és még ezen kívül,azt se szabad elhinni nekik amit kérdeznek....

amit kérdeztél azt meg én is tapasztaltam,hogy agresszívoskodnak állandóan

én a falramászok tőlük

2012. jún. 21. 08:09
 30/34 anonim ***** válasza:

hehe, így is lehet fogalmazni. vannak itt jó meglátások, bár negatív köntösbe bújtatva :-)

"-nagyon nagy vonzerő,kisugárzás,egyből felkeltik az ellenkező nem figyelmét

-jókedvűek..."

ez így igaz.

"-hazugok,mismásolnak,amikor tehetik"

utálnak konfrontálódni, ha lehet, elkerülik a vitákat, veszekedéseket. emiatt sokszor nem mondják el, amit gondolnak, de nem hazudnak. illetve, nem általánosan.

"-nem a munka hősei"

igen, lusták, kényelmesek, nagy hedonisták

"-megbízhatatlanok"

nem igaz. legfeljebb nem pontosak (mindenhonnan elkésnek, folyton túlalszanak, nem bírják időre összeszedni magukat)

"-kimagaslóan szerepelnek abban amibe beleadjék magukat,sport stb"

rendszerint igaz, mert csak azzal foglalkoznak, amiben megtalálják önmagukat. no meg jó a versenyszellemük is.

"-lenézőek

-pénz hajhászok"

ez megosztja az ikreket. ismerek ilyet is, olyat is. lenéző helyett lehet csak okoskodó (alapból jól informált és imádja, h ő a legokosabb), pénzhajhász... hmm.. fukar, az biztos, vigyáz a pénzre, aztán ha elkapja a gépszíj, lehet az is.

"-és még ezen kívül,azt se szabad elhinni nekik amit kérdeznek...."

ez hülyeség, nem igaz. úgy értem, az ikrekre nem igaz.

"agresszívoskodnak állandóan"

aligha, tekintve, h kerülik a konfliktusokat. legfeljebb ha sokat cseszegeted őket... sztem ez nem ikrek vonás, az ikrek az egyik legjámborabb jegy amúgy.

2012. jún. 21. 09:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!