Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szkeptikusok kérem ne irjanak!...

Szkeptikusok kérem ne irjanak! Ikrek csillagjegyűek idegrendszere tényleg gyengébb? Mármint úgy értem hogy hamar felkapják a vizet, túlspanolják magukat, élvezeti cikkek terén is, nem pihenik ki magukat

Figyelt kérdés

És ha a sok energiát nem használják fel, az idegrendszerük megbetegedhet,hallucinációra hajlamosak?

Szerintetek?

2012. jún. 5. 13:51
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

Oké..

Egyik kedvenc elfoglaltságom a könyvek..úgyhogy felesleges ide bemásolnod.

Már írtam előbb de nem fogod fel hogy nem újságokból olvasok jellemzéseket.

25 vagyok .és nem vagyok tájékozatlan kis fiatal, úgyhogy nem kell ilyen jellegű leirást bemásolni, mert én is olvasok ilyen könyveket.

2012. jún. 5. 14:49
 12/34 Smartguy86 ***** válasza:
0%
Hanem honnan? :D Annak mivel van több valóságalapja? Egyszer valaki kitalálta, onnan kezdve létezett. Kb. annyi az alapja, mint a napi kitalációknak.
2012. jún. 5. 15:16
 13/34 A kérdező kommentje:
akkor te minek küldözgetsz be ilyen leirásokat, ha irod hogy kitaláció? ennyi erővel a könyvekre is mondhatod
2012. jún. 5. 15:34
 14/34 Smartguy86 ***** válasza:
0%
???????? Miért? Azoknak a kutatóknak a publikációi kitalációk? :D Ez már inkább filozófiai kérdés akkor: Lehet, hogy mi se létezünk, csak az agyunk hiteti el velünk, hogy létezünk, miközben csak lebegünk valami fehérségben és álmodunk? Mi véééééégre vagyunk mi itt, ó fívéreim? :DDD
2012. jún. 6. 07:32
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

Ikrek vagyok és idegbeteg :D na jó nem idegbeteg de hirtelen haragú, hangulat ember, és hisztis, nincs semmibe kitartásom gyorsan feladok mindent, nincs türelmem.

Emelet nagyon smucig is vagyok spórolok nagyon.

Egy kis pozitívat is: Empatikus vagyok, Kedves, és akit szeretek azt teljes szívemből önzetlenül!

2012. jún. 6. 07:38
 16/34 A kérdező kommentje:
Én is ilyen vagyok..mondjuk smucig nem:)
2012. jún. 6. 12:51
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
The amount of facepalms that i need is too damn high.
2012. jún. 6. 21:47
 18/34 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted?
2012. jún. 6. 22:20
 19/34 anonim ***** válasza:
Akiket én ismerek, nem ilyenek, távolról sem. Barátom pl. ikrek, és a legkiegyensúlyozottabb ember "széles e határban" :) Habár van egy lány ismerősöm, akinek az a legfőbb ismertetőjegye, hogy minden apróságon kiakad, és folyton sopánkodik, vagy kétségbe van esve. Belőle kinézném, hogy néha olyan hangokat is hall, amiket más nem :D
2012. jún. 9. 07:33
 20/34 A kérdező kommentje:
LÉn ezt inkább nőkre értem, bár sokmindentől függ..de van férfi ismerősöm is akinél, nem stimmel valami, de van másik ikrek ismim is akinek nincsennek problémái, de igazi ikrek mert nagyon szereti magára felhivni a figyelmet egyfolytában kommunikál, szerepel...bár ezek csak felületes dolgok
2012. jún. 9. 09:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!