Oroszlán csillagjegyűek! Ti milyenek vagytok az életben?
Egyetlen szoval kifejezve: HATAROZOTTAK :)
amugy,olvass bele a neten az oroszlan csillagjegyuek tulajdonsagaiba,es ott megtalalsz nagyon sok olyan dolgot,ami tenyleg a valosagban igy is van :)
Kapcsolatban:kitartoak,szeretok,feltok,dominansak :D
Csaladban:ugyangy
Kozossegben:beilleszkedok
...de sztem jo kihangsulyozni azt,hogy DOMINANSAK :)
amugy mar masfel eve komoly kapcsolatban vagyok,es dominanssag mellett,le tudom hajtani fejem parom elott,ha neki van igaza ;) Tehat IGAZSAGOSAK is,meg sok ilyen..pozitiv jellem :D
Mi közöd hozzá? Majd megtudod ha megérdemled!
üdv
Oroszlánkirálynő
Megint a 23:34-es vok.
A 01-11 01:14-nak üzenném, hogy azt, hogy nem vagyunk haragtartóak csupán megjátszuk (ugyanis mi vagyunk a szürke hétköznapok legjobb színészei, az Ikreket leszámítva).
Minden oroszlán alig várja, hogy viszonozhassa sérelmeit, és totális megsemmisítést eredményező bosszúhadjáratot folytasson az őt bántó egyének ellen...
De igazunk is van. Ha egyszer mi vagyunk a legjobbak, miért hagyjuk h holmi kis nyomorultak ártsanak nekünk? Pusztuljon csak az összes... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!