Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Férfiben melyik a "legpapucsab...

Férfiben melyik a "legpapucsabb" csillagjegy?

Figyelt kérdés
Az igen drágám; Igazad van; Nézzük együtt a Rozalindát stb...
2012. jún. 2. 13:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"Pedig "ebben" a témában a szkeptikusak a jártasak"

Az egy dolog, hogy nem hiszel benne, de baromságokat ne irkáljál már. Egy témában az lehet jártas, aki foglalkozik vele, és akit érdekel. Még ez az áltudományos halandzsa sem kivétel ez alól.

2012. jún. 3. 12:03
 12/18 anonim ***** válasza:

Kérdésre a válaszom lemaradt. :)

Nem tudom, mennyire mérvadó, de akiket eddig ismertem, mérleg csillagjegyűek, nagyon befolyásolhatóak, és a békesség kedvéért bármire rábólintanak. Még ha csak látszat-béke is az.

2012. jún. 3. 12:05
 13/18 anonim ***** válasza:

# 11/13: Talán mert rákattintottak az "Egy véletlen kérdés"-re??

Kérdező: Nem tudom honnan veszed, hogy ezt így meg lehetne mondani. Az asztrológiában alapvető, hogy a csillagok, bolygók állása születésnél meghatározó, és nem sokat számít hogy milyen jegyben született valaki, esetleg hordozhat bizonyos tulajdonságokat, egy egy oroszlán stb, de ezt így megmondani nem lehet, ennyire általánosítani meg pláne nem. Arról nem is beszélve hogy nem csak az a 12 csillagkép létezik a benne foglalt égitestekkel, amelyekkel mi számolunk, hanem kb megszámlálhatatlan, és mindegyik hatással van az egyénre, szóval szerintem ezt felejtsd el. Persze próbálkozhatsz tovább is, majd rájössz. De én azt tanácsolom másra fordítsd inkább a figyelmed.

2012. jún. 4. 10:25
 14/18 anonim ***** válasza:

Talán a halaknak van rá a legnagyobb hajlama, de nem feltétlen.

Sokkal meghatározóbb az, hogy milyen és hogyan él.

Aki papucs, szándékosan alárendelődik és elnyomja a saját akaratát. Valami okból kiny.lja a másik s.ggét is. És ilyet ki tesz? Aki annyira szerencsétlen, pancser, akire rá se néznek. Ezért bárki akivel kapcsolatba kerül, ahhoz ragaszkodik, és úgy próbálja megtartani, hogy papucsoskodik!

Kövér, kopasz és nem túl férfias férfiak közt szép számmal akadnak papucsok csillagjegytől függetlenül!

2012. jún. 4. 10:48
 15/18 anonim válasza:
45%
RÁK!!
2012. jún. 4. 20:39
 16/18 anonim ***** válasza:
Hát ekkora baromságot is rég hallottam már... már ott tartunk hogy a papucsság is csillagjegyfüggő? Hihetetlen. Te mondd, nem gondolod, hogy esetleg az egymáshoz viszonyulás, az akaraterő, az odaadás meg effélék játszanak szerepet, és talán nem az aszncendens és egyéb hallucinációk?
2012. jún. 12. 12:45
 17/18 anonim ***** válasza:

ezt a sok unatkozó kötekedő embert! megál az eszem! ti mit kerestek itt, fikáznivalót?

szánalmas.

igazából nem tudom, én is csak meg akartam nézni, kíváncsiságból. személyes tapasztalatom alapján inkább azt tudom, melyik jegyű NEM az :-) talán a Halak és a Rák, esetleg, de csalóka, mert ha találnak kiutat (pl. jön egy harmadik, és elcsavarja a fejüket), csak félrenézel,és már hűlt helyüket találod. nagyon becsapós! a szűz pasi az, aki nem lesz papucs (addig azért nem megy el), de kutyahűségére abszolút számíthatsz, és bizonyos fokig elérhetsz nála bármit - talán csak érzelmes ömlengéseket nem.

2012. jún. 17. 18:38
 18/18 anonim válasza:
nyilas, halak, esetleg bak, mérleg.
2013. jan. 9. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!