Halak férfit hogy lehet meghódítani?
ahogyan a többit is - a férfiak mind egyformák (szex, kaja)
;-)
Szia! Én halak vagyok, igaz lány, de azért hátha tudok segíteni, nekem mérleg fiú a párom, és ez az eddigi legeslegjobb kapcsolatom!:)
Amivel levett a lábamról, a kedvessége, a humora és főleg az, hogy nagyon megbízható:)
Beszélgess a fiúval sokat, kérdezd sokat az érzéseiről, gondjairól, aztán próbálj meg neki segíteni, megoldást találni rá, lényeg, hogy lássa, foglalkozol vele, de azért ne vidd túlzásba, mert a halak nagyon szereti a függetlenségét, az erőszakos nyomulást, erőszakos embereket nem szeretik. Sose legyél vele közönséges, mert az nem jön be nekik:) Sok sikert!:)
Légy elérhetetlen, mégis elérhető. Vicces, beszédes, laza, de nem lehengerlő. És szexi, de finoman. Az ágyjelenetek később kell hogy következzenek.
Ha meg akarod hódítani, lehet hogy már elvesztetted. Mindenesetre ezt ne tudja meg rólad.
Halak/F/25
horoszkópból nem lehet megtanulni pasizni, kicsit a valóságban kéne gondolkodnod
halak pasi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!