Hogyan lehet meghódítani egy bak jegyű férfit?
Szereti ha csodálják, ha felnéznek rá és meghallgatják.
Nekem elég volt mélyen a szemébe nézni, mosolyogni, beszélgetni vele, azt nagyon szeret :) Beszélhetsz neki szinte bármiről, tervekről, múltadról, hobbi, karrier, nyaralás, bármi :)
Féltékeny és sértődékeny, szóval óvatosan kell bánni vele, semmiképp ne flörtölj előtte és ne is beszélj ilyenekről neki.
Amúgy nem mindegy hány éves... az enyém 20 volt, amikor megismertem, de lehet most már másképp kellene elcsábítani :P Nem rontasz el semmit ha mosolyogsz és kedves vagy hozzá és értelmesen tudsz beszélni szinte bármiről :P
Amúgy nem mindegy hány éves... az enyém 20 volt, amikor megismertem, de lehet most már másképp kellene elcsábítani :P
38éves ő
Akkor már nem zöldfülű, biztos komoly kapcsolatot akar...
Imponál neki ha nem vagy elveszett a konyhában, háztartásban és emellett értelmes vagy.
Hívd meg vacsizni hozzád és egy finom ital mellett jókat fogtok beszélgetni :) aztán majd alakul ; )
nem igazán igazodom ki rajta mert,m,ikor találkozunk kedves ,máskor meg ellenséges,közömbösen viselkedik.
a tiéd is ilyen volt?
Inkább én voltam ilyen (én is Bak vagyok :D)
Ez egy ilyen jegy, sokszor sehogy sem lehet a kedvünkben járni... Beszélgess vele sokat, és adj neki időt, majdcsak rájön mit akar :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!