Hallott már valaki az indigó gyerekekről? Ha igen, mit hallottál róla?
Ez SzerinteM egy ezoterikus csapda!!
Valaki kitalálta, hogy van indigó, meg kristálygyerek meg még kitudja hányféle.
Nah most legyetek őszinték, melyik szülő NE gondolná ,hogy az ő gyereke különleges s egyedi. Gyakorlatilag erre a "hiúságra" építettek fel teóriákat.
Most jön a második csapda, de hát az én gyerekem annyira elven alig bírok vele... Szerinted 20 évvel ezelőtthöz képest most mennyivel több információ éri a kisgyereket? Hát sokkal több, s persze hogy jobban érdekli az a sok minden ami körülveszi.
Én úgy gondolom minden gyerek egyedi s különleges, vagyis mindegyik lehet akár indigó is.
Az indigó gyerek az ezotéria magyarázata a figyelemhiányos, illetve egyéb viselkedési zavaros gyerekekre. Úgy hiszik, hogy valami különleges képessége, és világmegváltó szerepe van az ilyen gyerekeknek.
Sajnos ennek semmi alapja nincs a legtöbb "indigó gyerek" inkább segítségre, speciális nevelésre szorulna, amit nem kap meg, ha a szülője elhiszi a mesét.
Ki beszélt 10 éveseknek adott xanaxról?
Nem kell minden problémás gyereket gyógyszerezni, vagy ha igen, nem feltétlen erős gyógyszerekkel.
Azok a gyerekek mar felnottek.
90es evek korul jottek lelkek koncentraltan ebben az ''indigo'' energiaban.
Vigyazni kell vele mert tenyleg at tud menni az egesz ilyen egos gondolkodasba, hogy en most kulonlegesebb meg jobb vagyok mint masok:)
Az indigo energia alapvetoen harcos jellegu.
Szembe megy az aktualis nem mukodo energia mintakkal.
Kitisztitja oket.
Mindenkiben van ebbol a tulajdonsagbol persze, de ezek az egyedek koncentraltan ilyenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!