Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Milyen az az "Indigó" gyerek?

Milyen az az "Indigó" gyerek?

Figyelt kérdés

Nem nagyon hiszek ezekben az ezo dolgokban. Azt se tudtam, hogy ilyenek léteznek. De rátaláltam neten erre a témára és olyan mintha magamról olvasnék. :) De valaki elmagyarázná, konkrétan akkor mi az hogy valaki Indigó?

16/L

2012. febr. 15. 22:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom, de nekem azt mondta egy ismerősöm, hogy indigó vagyok... Fene tudja, mit jelent.
2012. febr. 15. 22:29
 2/19 anonim ***** válasza:
88%

Indigó gyerek,ugymond hiperaktiv :) Ő vágja az ösvényt a kristálygyereknek, később jönnek a szivárványok.

Ez nem fogyatékosság! Most született gyerekek ,már kristályok...

Indigó szerintem erősebb a fizikai világban , de nem ítéli el az ezotériát. Kristály sok mindent lát, érzékel....képességei vannak..

2012. febr. 15. 22:34
 3/19 étoile et lune ***** válasza:
100%

Elvileg a kristály gyerekek még csak ovisok max, szóval hagyjuk már, hogy ilyen-olyan képességeik vannak. Valahol tanulmányozzák őket ketrecbe zárva vagy mi?

Az indigó gyerek kicsit bölcsebb, jobban látja a dolgokat, elég jól kijön a felnőttekkel, egyen rangúnak tartja magát velük (és hát miért ne?) stb.

2012. febr. 16. 00:46
 4/19 anonim ***** válasza:
42%
Az indigó gyereket azok az ostoba nők találták ki, akik szeretnék azt hinni, hogy az ő hülyegyerekük valami különlegesség.
2012. febr. 16. 05:06
 5/19 WorfHadnagy ***** válasza:
100%
Talán az aura színén alapszanak ezek a "kategorizálások". Az indigók talpraesettebbek, kreatívabbak, ha jól tudom.
2012. febr. 16. 08:30
 6/19 anonim ***** válasza:
18%
Olyan gyerekek, akik szülei nem vették a fáradtságot, hogy rendesen megneveljék és könnyebb ráfogni a hülyeségeire, hogy indigó.
2012. febr. 16. 08:52
 7/19 anonim ***** válasza:
11%
Egy már felnőtt példány: [link]
2012. febr. 16. 10:01
 8/19 anonim ***** válasza:
10%
hipperaktiv hülyegyerek ne akarj olyan lenni....
2012. febr. 16. 10:27
 9/19 anonim ***** válasza:
76%

Ők/Mi olyan fejlett lelkek, entitások, akik azért jöttünk, hogy a Ti világotokat jobbá, élhetősvé és boldogabb emberi entitásohoz méltóan lelélhető legyen. Konkrétan, hogy kijavítsuk a hibákat.

általánosságban, empatikusabbak, kratívabbak és találékonyabbak vagyunk, köszönhető a magas lelki, spirituális fejlettségünknek. Azért nem szeretnek minket, mert számunkra nehezen elviselhető a gúsbakötés

2012. febr. 16. 10:31
 10/19 anonim ***** válasza:
74%
és ugyan mivel tennék jobbá a világot?
2012. febr. 16. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!