Milyen az az "Indigó" gyerek?
Nem nagyon hiszek ezekben az ezo dolgokban. Azt se tudtam, hogy ilyenek léteznek. De rátaláltam neten erre a témára és olyan mintha magamról olvasnék. :) De valaki elmagyarázná, konkrétan akkor mi az hogy valaki Indigó?
16/L
Indigó gyerek,ugymond hiperaktiv :) Ő vágja az ösvényt a kristálygyereknek, később jönnek a szivárványok.
Ez nem fogyatékosság! Most született gyerekek ,már kristályok...
Indigó szerintem erősebb a fizikai világban , de nem ítéli el az ezotériát. Kristály sok mindent lát, érzékel....képességei vannak..
Elvileg a kristály gyerekek még csak ovisok max, szóval hagyjuk már, hogy ilyen-olyan képességeik vannak. Valahol tanulmányozzák őket ketrecbe zárva vagy mi?
Az indigó gyerek kicsit bölcsebb, jobban látja a dolgokat, elég jól kijön a felnőttekkel, egyen rangúnak tartja magát velük (és hát miért ne?) stb.
Ők/Mi olyan fejlett lelkek, entitások, akik azért jöttünk, hogy a Ti világotokat jobbá, élhetősvé és boldogabb emberi entitásohoz méltóan lelélhető legyen. Konkrétan, hogy kijavítsuk a hibákat.
általánosságban, empatikusabbak, kratívabbak és találékonyabbak vagyunk, köszönhető a magas lelki, spirituális fejlettségünknek. Azért nem szeretnek minket, mert számunkra nehezen elviselhető a gúsbakötés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!