Lányok! Járnátok Bak jegyű fiúval? Mi a véleményetek, tapasztalatok a Bak jegyű fiúkról?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 14. 21:05
11/14 anonim válasza:
Járnék, de csak olyannal, aki tisztában van a saját tulajdonságaival... Bírom a bakok szerteágazó tudását, ha sokat beszélnek, ilyesmi...
12/14 anonim válasza:
okoskodók, azt hiszik, ők sz.rták a spanyolviaszt, ha valamit lexikonnal igazoltam, közölte, hogy rossz a lexikon, csak neki lehet igaza. Menekülj. Nekem pasim is volt bak meg apám is az.
13/14 anonim válasza:
en 3 evig voltam az ex parommal es o bak volt.nem vegette szakitoztunk,en koltoztem kulfoldre es rossz dontest hoztam.
en,a sajat tapasztalatom alapjan ajanlom neked.nagyon megbizhatoak,husegesek,odafigyelok.a mostani parom is bak :) es en is az vagyok :)
14/14 anonim válasza:
Tesóm (fiú) bak és imádom :) Igazából hasonló a természete az enyémhez (oroszlán)...hát nem túl jó az sem. :D Tudom, hogy így offolok, de gondoltam azért hátha hasznos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!