Vízöntő férfiak? Milyenek?
Ezek szerintem altalaban igazak rank:
Fuggetlenseg ,csak akkor csinalok valamit ha onszantambol teszem.
Megerto, ha a felszinen nem is
Nyitott az altrrnativ dolgokra
Tud magan nevetni
Tobbet nem irok mert az mar lehet hogy csak ram ervenyes.
21f
(22F Vízöntő)
Egy Vízöntőt nem lehet meghódítani. Csak olyat választ akit éppen valamiért különlegesnek tart: pl nálam volt már: idősebb, fiatalabb, mosolygós, nagymellű...
általában az az elvárás, hogy szexre gyakorlatilag tökmind1 18-45-ig higiénikus-egészséges nő, hosszútávra barátnőnek (majdani anyának): nagy mell + husi előny, az ész követelmény.
Egy Vízöntő értékeli, ha a környezetében vagy és sugárzik belőled a segítőkészség és a kommunikáció magas foka, a gondolataihoz kapcsolódó érdeklődési megnyilvánulások... szereti, ha csodálják, figyelnek rá, és elismerik a tudását.
Amit nem szeret, a hétköznapi dolgok, ha közönséges vagy tehát: pl nyilvánosan hisztizel. Ha kritizálod (mert Ő 100%-ékég tisztában van a tulajdonságaival).
Kb így értékel egy embert: 10% külső, 10% lelki állapot, 80% tudás/tudás-szomj/alkalmazkodóképesség, reakcióidő, felfogási képesség.
ha nyerő vagy nála azt abból tudod, hogy többet beszélget veled és számodra ezek a beszélgetések üdítően hatnak.
Ikrek no vagyok en is. Vizonto, mint parom talan az egyik legjobb kapcsolatom volt. Fontos, hogy meg kell halalni a turelmet, szeretetet, szabadsagot!, amit kapunk!!! (ikrek erti, h miert ezt a 3at irtam)
Bar ez minden kapcsolatban igy van. :) :)
Persze, h nem csak csillagok hatarozzak meg, h kik vagyunk, de azert ahogy utana olvastam na! van benne vmi, nem is kicsit :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!