Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Vízöntő férfiak? Milyenek?

Vízöntő férfiak? Milyenek?

Figyelt kérdés
Milyen a viselkedésük, hogyan hódítanak, általában milyen partnert választanak? Neten én is sok mindent olvasgattam de örülnék ha hús vér vízöntő férfiak írnának, vagy olyanok akiknek esetleg párjuk vízöntő vagy jó barátjuk.

2012. márc. 14. 18:15
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
a 13asnál és 17esnél a pont
2012. márc. 14. 20:02
 12/24 anonim válasza:
100%
Na egy nevetséges ikrek meg egy idióta vízöntő tök összepasszolnak :D:D:D
2012. márc. 14. 22:00
 13/24 anonim ***** válasza:
58%

Szexik, gondoskodók, de szabadságszeretőek, gyakran hirtelen ötletekkel, amibe téged is bele rángatnak. Gyors tempóban élnek, jobb ha követed őket, mert nagyon különös és jó élményekben lehet részed, és mert igénylik és megbecsülik a velük lépést tartani tudó partnert.

Különleges módon látják a világot, és valami különleges hobbyt is művelnek, ha nem éppen 100 dolgot egyszerre.

Hűségesek, jó szeretők, kedvesek, de

soha ne vedd zokon, ha hosszabb ideig nem találkoztok, vagy nem ír rád, mert elsősorban a munkájukba szerelmesek, de hihetetlenül hiányolják a párjukat, ha hosszabb ideig nem látják, és szívesen kényeztetik.

Őket sem árt kényeztetni, és szóval, tettel gyakran kimutatni a szerelmed :) Boldogok lesznek tőle, mint a nagyra nőtt kisfiúk a cukorkától :)

Érzelmesek, de ritkán mutatják ki a legmélyebb érzéseiket, viszont összebújásos, wellnesses és még romantikus filmnézős napokat is lehet velük tartani.

Csak jó tapasztalatom van velük. :)

2012. márc. 15. 00:03
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Egy ikrekkel jó pár lehet, mert hasonlóan "összevissza" emberek :)
2012. márc. 15. 00:06
 15/24 A kérdező kommentje:
igen, hasonlóan zizik vagyunk :D
2012. márc. 15. 11:37
 16/24 anonim ***** válasza:
76%

fura ember a Vízöntő.

Akiket én ismerek szinte mind...,

Negatív: erőszakos, rámenős (ha lányokról van szó), egoista, rivalizáló, keménykedő, önimádó, azt akarja hogy te is olyan legyél mint ő, irigy, kötekedő

Pozitív: jólelkű, bőkezű, igaz barát, őszinte, mindig melletted áll, segítőkész, humoros, megértő, nyílt, kedves, becsületes

2012. márc. 16. 12:53
 17/24 A kérdező kommentje:
igen, én is így vettem észre :D az egyik pillanatban röhögök a viccein mert tök jó, másik pillanatban pedig sírhatnékom van hogy csak úgy eldobnak mert nem azt csinálom amit ők akarnak. szóval :D érdekesek :D
2012. márc. 16. 12:57
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
AZért a humoruk miatt néha nagyon bunkónak tudnak tűnni:D de csak lazán, és semmit ne végy a szívedre.
2012. márc. 16. 21:03
 19/24 anonim ***** válasza:
52%
amúgy nagyon lazák, és imádnak a központban lenni, és nagyon sértődékenyek. De nagyon jóindulatúak.
2012. márc. 17. 14:02
 20/24 anonim ***** válasza:

Nekem eddig 1 db vízöntő pasassal volt viszonyom, de őt az ellenségeimnek sem kívánom :D Na jó, ő egy kirívó példány, mert a hozott anyaga már eleve selejtes a családi körülményei miatt.

Negatív tulajdonságok: Általában meg volt győződve arról, hogy mindenkinél mélyebb igazságok tudója, megállás nélkül titokzatoskodott és okoskodott, pedig a lehető legnagyobb jóindulattal sem tekinthető atomfizikus alkatnak. Fafejű, önsajnáltató, egocentrikus, férfiú létére ritka nagy pletykafészek.

Pozitív: segítőkész, természetes szőke haj.

2012. márc. 18. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!