Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért nem illik rám az aszcend...

Miért nem illik rám az aszcendensem?

Figyelt kérdés
Ikrek vagyok, és Oroszlán az aszcendensem. Az Ikrek még úgy nagyjából illik rám, szétszórt, egyszerre több dogot csinál. De ott is azt írja, hogy az Ikrek sokat beszél, nyílt, a társaság középpontja, és hogy hazug, stb. Az Oroszlán meg pláne. Öntelt, tekintélyt parancsoló, határozott, de mindnek az ellentéte vagyok. Egyáltalán nem vagyok határozott, öntelt, és főleg nem hazug.. :S Az Ikrek jegyről meg szinte csak rosszakat olvasok. Ez most hogy van?

2012. márc. 7. 13:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Okos, aki asszi, hogy pl. egy Ikrek leírás illik minden Ikrek jegyűre, s a többi.... Meg egyébként is........
2012. márc. 7. 13:56
 2/9 anonim ***** válasza:
valamikor 10 óra körül születtél?
2012. márc. 7. 18:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy pontos a születési időd? Mert 10 perc eltérés is számít
2012. márc. 7. 18:22
 4/9 A kérdező kommentje:
Reggel fél 9 körül születtem. Vagy pár perccel előtte, vagy utána. De megnéztem vagy 20 perccel előtte, utána, ígyis-úgyis mindig oroszlán jön ki..
2012. márc. 7. 18:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi a hold jegyed? Az is meghatározó lehet, persze a a teljes horoszkóp képet kellene egyben nézni, akkor egyszerűbb lenne válaszolni.
2012. márc. 7. 21:30
 6/9 A kérdező kommentje:
Ha itt jól számoltam akkor a holdjegyem Bak. :)
2012. márc. 7. 21:36
 7/9 yossarian44 ***** válasza:

Azért, mert az egész mese:

[link]

2012. márc. 8. 15:46
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha a bak a holdjegyed keresd ki ebből a bakra jellemzőket:

[link]

Ebből mennyi jellemző rád?

Azzal tudom magyarázni, miért nem illik rád az aszcendensed, mert a bak holdjegy tulajdonságai sokkal erősebben dominál benned mint az oroszlán aszcendens jellemzői. Úgy lehet elképzelni, persze csak tipp mert nem ismerem a teljes horoszkópodat, hogy a jó fényszögben lévő ikrek napodat 'beárnyékolja' a rossz fényszögű bak hold jegyed. Tudni kell, eleve, akik bak holdjegyben születnek nehezebben élik meg az életüket érzelmileg. Főleg a levegő és a tüzes nap jegyűekre vonatkozóan.

2012. márc. 8. 17:26
 9/9 A kérdező kommentje:
Rámírt valaki, és szerintem inkább az a lehetőség van, amit ő mondott. Az Oroszlán előtt a Rák van, és én még pont beleestem a Rák aszcendesbe. Sokkal több dolog jellemző rám, az Oroszlánból meg szinte semmi. :)
2012. márc. 8. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!