Ti hisztek a horoszkópba? Rátok illik az amit ír?
Most nem az, hogy -"húú mennyire hiszek benne"- hanem csakúgy általánosan. Ha nem igaz az amit a jegyedről írnak akkor az Aszcendensed rád illik?
/[lovemyself.hu] oldalon megnézheted az Aszcendensed/

Ha csak a napjegyre vonatkozóan olvasom, akkor annak majdnem a fele nem igaz rám. Ha az aszcendensről olvasok, azzal szintén így vagyok.
Tehát ezeket olvasni, és ezalapján előítélni másokat, hülyeség... ez egyértelmű.
Személyes horoszkópot még nem csinált nekem senki. Ha kapnék ilyet különböző szakiktól, és nagyjából ugyanazt hoznák ki rám ismeretlenül, és én arra nagyrészt bólogatnék, akkor valószínűleg hinnék benne. Addig pedig nem mondom, hogy nem hiszek, mert nem vagyok erről meggyőződve.
Mit gondoltok mi a csillagjegyem, vagy valamilyen jegyem? ;-)

Szia!Én nagyon sokáig nem hittem az ilyesmiben.Aztán egy jó barátom,aki nagyon otthon van ebben a témában mondott néhány dolgot,ami szöget ütött a fejembe.
Én bika vagyok és teljes mértékben rámillik az,hogy nem szeretem a változásokat,nehezen válok meg a megszokott dolgaimtól.A másik pedig,ami nagyon igaz rám,hogy párkapcsolatban úgy tudom irányítani a partneremet,hogy ő maga észre sem veszi és még élvezi is a dolgot.
A párom ikrek jegyben született.Rá is igaz nagy álalánossában,amit a horoszkópja ír,pl,hogy nagy a mozgásra és a változatosságra való igénye.Nagyon kommunikatív,könnyen megtalálja a közös hangot idegenekkel is.
A horoszkóp szerint a bika és az ikrek jegyű emberek nem illenek össze,párkapcsolati téren.Viszont mi úgy látszik,hogy képesek vagyunk alkalmazkodni egymáshoz,bár azt be kell vallanom,hogy én vagyok a vezéregyinéség a kapcsolatunkban.Tehát itt is beigazolódik,amit a horoszkópom mond,hogy úgy tudom befolyásolni a páromat,hogy az neki is jó legyen!:)

Én kos vagyok ikrek aszcendenssel. Rám se vált be sose a heti/havi/napi horoszkóp... a múltkor megnéztem hülyeségből mit írt az ikreknek... és az volt rám igaz.
Amúgy köszi a válaszokat :D.
Amúgy ti már próbáltátok ezt az oldalt:
elsőnek nem hittem a szememnek, ma unalomból kitöltöttem... és hűha.. tökre igaz volt o_O.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!