Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Skorpióknál ez így megy?

Skorpióknál ez így megy?

Figyelt kérdés
Párom 25 éves skorpió. Egy éve járunk. Sajnos a kezdeti időkben keveset tudtunk találkozni a munkánkból kifolyólag. Addig részéről nem éreztem azt, hogy hiányoznék annyira neki, amikor nem vagyunk együtt. Amióta több időnk van egymásra azóta sokkal nyitottabb. Azóta a testi kapcsolatunk is jóval jobb lett. Úgy tudom egy skorpiónak fontos a szex és azon keresztűl tudja kifezeni magát. Ez valóban így van?
2012. febr. 9. 16:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Szó szerint!10/25.én születtem.
2012. febr. 9. 16:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor a skorpiónak a szex az első a kapcsolatban? és nem a másik jelleme vagy egyénisége?
2012. febr. 9. 16:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Én skorpió vagyok. Igen, fontos a szex, annyira, mint bármely más embernek. Nekem nem a szex az első egy kapcsolatban, vannak sokkal fontosabb dolgok is. Természetesen az egy hatalmas pluszt ad, ha a szexuális élet is kielégítő. Párom (35 éves férfi) szintén skorpió, ő sem helyezi előtérbe a szexet. Szóval én úgy gondolom, hogy ez nem csillagjegytől függ.

25/N

2012. febr. 9. 16:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Ne a csillagjegyével magyarázd, semmi, de semmi értelme. Még egy személyre szabott horoszkóp, legyen. De ilyen általános hülyeségeket?

Nem, nekem abszolút nem a szex az első egy kapcsolatban, fontos persze, de nem ezen van a fő hangsúly. :D

De ismerek olyat, aki teljesen olyan, mint leírtad, és bak, na puff. :D

2012. febr. 9. 16:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A szex nem megy, a másik fél jelleme,kisugárzása nélkül.Tehát ezek az elsődleges szempontok.Azért mert valaki skorpió jegyben született,még nem ösztönlény.Meglát valamilyen pinát és párzani akar.
2012. febr. 10. 06:53
 6/7 anonim ***** válasza:

mester1987 válasza:

Igen így van, én is most kezdek ilyen lenni; régen mindig odaadó voltam, de most sajnos a sok keserűség miatt visszafogottabb vagyok, még talán túlságosan is, de ez mind hit csak :)

Remélem tudtam segíteni.

2012. febr. 12. 05:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Ki tudom fejezni magam a szex útján, de nem kizárólag ily módon. Bizalom és érzelmek nélkül viszont sehogy sem tudnának rávenni, viszont ha ez a két tényező passzentos, akkor valóban előkelő helyet foglal el a kapcsolataimban.

23N

2012. febr. 20. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!