Skorpióknál ez így megy?
Én skorpió vagyok. Igen, fontos a szex, annyira, mint bármely más embernek. Nekem nem a szex az első egy kapcsolatban, vannak sokkal fontosabb dolgok is. Természetesen az egy hatalmas pluszt ad, ha a szexuális élet is kielégítő. Párom (35 éves férfi) szintén skorpió, ő sem helyezi előtérbe a szexet. Szóval én úgy gondolom, hogy ez nem csillagjegytől függ.
25/N
Ne a csillagjegyével magyarázd, semmi, de semmi értelme. Még egy személyre szabott horoszkóp, legyen. De ilyen általános hülyeségeket?
Nem, nekem abszolút nem a szex az első egy kapcsolatban, fontos persze, de nem ezen van a fő hangsúly. :D
De ismerek olyat, aki teljesen olyan, mint leírtad, és bak, na puff. :D
mester1987 válasza:
Igen így van, én is most kezdek ilyen lenni; régen mindig odaadó voltam, de most sajnos a sok keserűség miatt visszafogottabb vagyok, még talán túlságosan is, de ez mind hit csak :)
Remélem tudtam segíteni.
Ki tudom fejezni magam a szex útján, de nem kizárólag ily módon. Bizalom és érzelmek nélkül viszont sehogy sem tudnának rávenni, viszont ha ez a két tényező passzentos, akkor valóban előkelő helyet foglal el a kapcsolataimban.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!