Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Rák férfiak milyenek? Nyilas...

Rák férfiak milyenek? Nyilas nő mennyire megy hozzájuk?

Figyelt kérdés
2010. aug. 10. 12:27
 1/7 anonim ***** válasza:

színben passzol :D

egyébként: jó páros, de a Nyilast vissza kell fognia a Ráknak néha, de kiegészítik egymást szerintem. a Rák férfi lehet nyugodt természetű, kíváncsi, meg lehet izgága, kedves, nyughatatlan, de mindenképpen életvidám. a Nyilas ezt ellensúlyozza egy kicsit.

legalábbis általánosságban. hogy rátok mi igaz, azt nem tudhatom.

2010. aug. 10. 12:36
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Alapvetőleg a Rák férfik érzelmedúsak, de ugyanakkor minden megjegyeznek, így bármikor a társuk "nyakába" zúdítják.

10 Rák pasiból 8 tud főzni, tudja hol a bekapcsológomb a mosógépen, sőt még a mosgatástól sem riad vissza. De tudnak igen lusták, kényelmesek lenni. A kapcsolat elején jellemzően kiszolgálják a kedvest, utána "hátradőlnek" és várják a teljes ellátást:)

De ettől nem rossz emberek, a maguk módján viszonozzák, takarítással, mosogatással stb.

Hűnek mondják a Rákokat, de tudni kell, hogyha vmi nem stimmel a kapcsolatukban nem mártírok, közbelépnek-illetve kilépnek.(Nem csipp-csupp bajokra gondolok természetesen itt).

A Nyilassal alapállapotban langyos kapcsolat, inkább olyan "megtartalak, de ha jön jobb, mehetsz", -mindkét részről.De ezen felül számít az is hogy mi a Nyilas aszcendense.

2010. aug. 10. 12:40
 3/7 festő válasza:
100%

Szia.

Nagyon is passzol a rák férfi a nyilas nőhöz.

Barátom rák én meg nyilas vagyok és már több mint 4 éve együtt vagyunk.Nagy az összhang közöttünk

2010. aug. 10. 13:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Halak az aszcendensem
2010. aug. 10. 13:12
 5/7 A kérdező kommentje:
a nő vagyok :)
2010. aug. 10. 13:12
 6/7 anonim ***** válasza:
56%
A horoszkóp, csillagjegy, stb. nem jelent semmit, ezt jó, ha tudod.
2010. aug. 10. 13:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Szuperül!
2012. aug. 31. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!