Szerintetek milyen lehet?
Figyelt kérdés
van egy fiú "barátom" ő mérleg és én bak szerintetek hogyan hódíthatnám meg? Egyáltalán müködne közöttünk a dolog?2012. jan. 24. 18:40
1/5 A kérdező kommentje:
már elindult köztünk valami mindig puszilgat, ölelget kedves velem csak nem vagyok biztos az érzéseiben, magamba szeretnem bolondítani hogyan érjem el?
2012. jan. 24. 18:41
3/5 anonim válasza:
Ha a saját érzéseidben bízol, akkor nem fog fejfását okozni neked, hogy az övéiben kételkedj. Bízz magadban!
4/5 Five Star válasza:
Nem tudom, mi az aszcendensetek, Hold-jegyetek? Mi áll a 7-es házban, milyen fényszöggel, hol áll a Vénusz, milyen fényszöggel, kitől kapja és honnan, esetleg még a 9-es, 1-es meg 3-as házat is jó lenne tudni, meg a Merkúrt...
Vágod arra akarok célozni, hogy NAGYON kevés az infó, ezek alapján aki meg tudja neked mondani, az hazudik.
5/5 anonim válasza:
Magánvéleményem szerint igen, mert a föld semleges a levegővel, de ha tetszik, akkor nem mindegy??? ;-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!