A halak jegyűek (nők) tényleg ennyire "semmik"?
Köszönöm a válaszokat, nagyon sokat jelentenek !
^^
Mivel a halak jegyű nők barnahajúak, és katalinnak hívják őket, ezért numerológiailag is ki kell őket elemezni. Továbbá a Jupiter energiái miatt keddenként elviselhetetlenek.
De mindeképp el kéne menned egy szakértőhöz aki pontos és precíz választ ad erre a nagyon komoly és fontos kérdésre. Ja, és legyen nálad 20-30 ezer forint, mert valószínűleg rontást is talál rajtad amit azonnal le kell vennie.
Halak nő vagyok, vagyis lány: 13/L és ronda vagyok, unalmas azért nem, attól függ, kivel beszélek, ha olyannal, akivel nincs semmi közös témám, akkor igen. szemét vagyok, pesszimista is, béna van amiben vagyok, de álltalában nem, rossz lélek? nem tom.
Ja, végülis igen, ilyenek a halak nők. Én ezt eddig nem is vettem észre.
Sügér lehetsz,minek kérdezel ilyet édesanyám hal imádni való ember.Amúgy meg van egy pár ezotérikus oldal
www.ezo.hu
www.asztronet.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!