A halak jegyűek (nők) tényleg ennyire "semmik"?
te 'halak' vagy, kérdező?
ülsz a tükör előtt, és magadról írsz?
Ez hülyeség.
Anyukám húga halak.
Jellemzői: mindig mindenből a maximumot akarja kihozni. Két diplomája van. (településmérnök, illetve mérnöktanár)
Szép, kedves, amiben tud segít. Egyáltalán nem unalmas, sőt nagyon is fel tudja dobni a hangulatot. A munkahelyén megkapja a kellő tiszteletet a tudása miatt, annak ellenére, hogy fiatal. (29 éves)
Erről ennyit.
De amúgy szerintem nem lehet a horoszkóp alapján megítélni valakit, ez épp olyan, mint a származás alapján történő ítélkezés, annak sincs semmi valóság alapja, hisz pl. nem minden cigány rossz ember, csak vannak köztük olyanok is, sajnos sokan, de ettől függetlenül nem az összes.
Köszönöm a választ :)
Ez mindenesetre kicsit feldobott..csak igazából itt olvasgattam és sok ilyesmi kérdést találtam, hogy : mi jellemző a halakra ?stb. és ezeket válaszolták..és ez rohadt szarul esett. Még ha páran baromságokat válaszolnak, akkor mindig jelentem a moderátoroknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!