A halak jegyűek (nők) tényleg ennyire "semmik"?
Ez az egész csillagjegy egy nagy marhaság és semmi köze az ember személyiségéhez.
az ember személyiségét megalapozzák a visszamenőlegesen hetedíziglen- ősöktől átörökített gének, a szülők addigi élete a szülők anyagi helyzete, a társadalom, és az egész világunk baromságai, (atomrobbanások,háborúk, eszement életre veszélyes kísérletek, és az alkalmatlan felsőbb vezetés) amibe a született emberpalánta "belevetett"
Az univerzumtól az életünk múlik, vagy esetleg a pusztulásunk várható.
En is Halak vagyok, es en is ugy vettem eszre, tenyleg eleg negativakat tarsit a közvelemeny es a horoszkopok a Halakhoz. Egy idö utan (jo sok ev) rajöttem, hogy mivel ezt az ember hajlamos elhinni es azt erezni, hogy na igen, ilyen hajlammal születtem (jo esetben hozzateszi, hogy azert ennel többet, jobbat is kihozhatok belöle!), csak emiatt valoszinüleg gyakran be is igazolodik az egyen eleteben! "Az vagy, amit hiszel magadrol...", nagy igazsag!
Azert nem olyan egyszerü am elhinni magamrol, hogy olyan szuper vagyok, ha senkitöl sem hallom, a környezet is negativ, es raadasul ilyemit olvasok "magamrol"=horoszkopomrol...!
Szerintem viszont a Halakra a legnagyobb igazsag: a kihivasokkal teli elet. Hatalmas lehetösegek, amik csak ugy nyilnak meg, ha kifizetjük az arat, vallaljuk, amit vallalni kell erte. Olyan magassagokat erhetünk el, amiket egyetlen mas csillagjegy sem, de ebben rejlik a masik oldala is: mindezt nem ajandekkent kapjuk, hanem meg kell elni hozza a melysegeket is. Mindig ott a HA. Ha nem vallalod, elmaradnak a lehetösegek, es akkor lesz olyan silany, unalmas, mint amit a horoszkop is.
Ez egyebkent kihamozhato egyes horoszkopokbol is, gyakran irjak, hogy "minden nagy ember" (Jezus) is Halak volt, a Halakban született a legtöbb hires ember...stb.
Az ismeret hiánya mondatja azokkal, hogy a Halak az mind szerencsétlen. Tény, hogy kicsit bizonytalan álmodozó típus. DE nem mindegy, hogy mikor született, hány órakor. Ha reggel 6 óra, akkor dupla Halak. Erőteljesebb az álomvilágba menekülése, mert számára borzasztó a világban történő durvaság. Ha 8 órakor született, akkor Bika ascendensű, gyönyörű nagy szemekkel szép, jó hangú szereti a zenét szinte repül a táncparketten vidám természetű a társaság lelke. Ha 10 órakor született: Ikerek ascendensel, Legjobb kereskedő, mindenkihez van egy jó szava. Készséges. Jó beszédkészséggel rendelkezik. Okos értelmes.12 órakor született. Rák ascendensű a legjobb gyermekorvosok kerülnek ki közülük.14 óra: Oroszlán ascendensel. Ez már kicsit meredekebb, erősebben hat az Oroszlán jelleg. 16 óra itt már Szűz ascendense van . Szerény egyszerű tiszta szorgalmas, egészségügyi területen sokan vannak ebből a fajtából. 18 óra Mérleg ascendense van, szép szabályos a vonásai, nagyon finoman tudja festeni magát, kerüli a durva színeket, szeret csinosan ízlésesen öltözni. 21 óra Skorpió ascendensel, ezekből kerülnek ki a médiumok kártyavetők, lélekbúvárok 24 óra Nyilas ascendesel. Tud lelkesedni a természetért, nagyon szereti az állatokat, kitűnő kertész, virágtermesztő, vagy éppen református pap. 2 óra Bak ascendesel, fontos számára, hogy minél magasabb beosztásba kerüljön, lehet, hogy több diplomája lesz. Vízöntő ascendesel, szereti a szabadságot, saját magát szereti legjobban, és képes saját magának kijelölni az utat, amerre menni akar
Látod pupák mennyi fajta Halak jegyű ember van?
így van
"Őszinte horoszkóp - Halak
Sikamlós bőrük és gülü szemeik miatt főleg a részeg rákok létesítenek nemi kapcsolatot velük, de kizárólag hátrafelé.
Általában lúdtalpasak és rasszisták, emiatt gyakran hangoztatják, hogy meg kéne akadályozni, hogy a sárgák szaporodjanak. Ezért nem vásárolnak távol-keleti termékeket, illetve ha valaki vásárol, azt megpróbálják megverni.
Háztartásuk alacsony gépesítettsége miatt általában otthon ülnek és teknőben mosnak vagy pedig megpróbálják becserkészni a részeg rákokat."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!