Holdállás alapján teherbeesés?
felül kikeresed a te születési éved megnézed milyen holdállás volt meg megnézed a gyermeked fogantatásának idöpontján hogy áll t a hold és ebböl lehet következtetni.pl te teliholdkor születtés és elvileg a gyermeked is akörül fogant
Nem. És nem is a a gólya hozza.
Javaslok egy általános iskolás biológia könyvet.
tegnap 12:53 vagyok
megnéztem, én pont újholdkor születtem, a fiam újholdkor fogant és újhold előtt 1 héttel született.
Amúgy miért érdekel? Nálad hogy volt?
19:12 vagyok.
Valahol megértem a frusztrációdat. Engem inkább az frusztrál, hogy hogyan fog felnőni az a szerencsétlen gyerek, ha az anyja folyton a horoszkópot nézi. Tökéletesen értem, hogy hogy értetted a kérdést.
14:52-nek
Ki beszél itt a horoszkópokról???
Feltett egy kérdést, pusztán kíváncsiságból, most mit akadsz ki rajta. Inkább ezt kérdezze, mint olyanokat, hogy lehet-e terhesség alatt rágózni... Ha meg nem tetszik a kérdés, miért nem lépsz át rajta?? Engem ha nem érdekel egy téma, nem érzek rá késztetést, hogy belekontárkodjak, te miért teszed? Ha tanultál földrajzot, bár a 12 éveseknek még nem tanítják, ott tanítják, hogy a hold és a holdállások igen is befolyásolják az életünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!