Vajon tényleg így lesz?
hála istenek ..:) ..akkor nem is lesz semmi gerincroppanásom ugye ??
bocsi h ennyit kérdezősködök csak szinte sokkot kaptam
Már mér lenne? XD
Csak gondoltam megszívatom már az ilyen babonamániás jóslásnak hívő csajokat, aztán pont te lettél a célpont, előre is bocs ha ennyire szívedre vetted ;)
háát..azt vettem észre xdd
gratulálok ..sikerült átverned ! ;)
:P
Gyakorolj szorgalmasan, ezt a jóslást meg felejtsd el.
Na kedves kérdező, asszem most már láthatod, hogy hogy működik a jóslás lehúzóbiznisze. :)
Bármit bekajálnak a hozzájuk forduló emberek és meg sem fordul a fejükben, hogy kételkedjenek, vagy saját maguk hozzák meg a döntést.
A jósok egyszerű szánalmas kóklerek és csalók, a hozzájuk forduló emberek pedig csak kapaszkodót keresnek nehéz döntéseikhez, nincs elég önbizalmuk.
Ugyanez a kapcsolati horoszkópcsalóknál. Ha egy nő elmegy leinformálni a jelölt csillagjegyét, akkor szimplán nem bízik magában és a pasiban, azt reméli, más meghozza helyette a döntést.
...folyt: folytasd a sportot, sok sikert hozzá, de tanulmányaidat se hanyagold el.
És jóízűen röhögd ki a jósokat. Önbizalom és kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!