Vajon tényleg így lesz?
Figyelt kérdés
Hát az edzőm azt mondta nekem , hogy én leszek a jövő bajnoka ! Vajon tényleg így lesz vagy csak úgy mondta ?? És egy jósnőtől is megkérdeztem és azt modnta hogy nagyon sikeres leszek a sportban és rám úgy ekll tekinteni , mint egy kis csoda gyerekre ! :)2011. júl. 28. 16:48
11/30 anonim válasza:
Nézd, én csak kártyákból olvasok, nem jövőbe látó vagyok. Egyértelműen az a megoldás ha visszaveszel a sportból, vagy abbahagyod.
12/30 anonim válasza:
Drága országosan elismert jósnő:
A jóslás célja, hogy bizonytalan embereket megerősítsenek abban, amit hallani akarnak. Semmi más. (no meg a pénz)
Inkább kezdd előről...
13/30 anonim válasza:
jajj drága niki, azt a pénzt inkább adtad volna az árváknak amit a jósnőnek adtál!
14/30 anonim válasza:
Kedves névtelen személy, lehet hogy a pénzéhes hétköznapi embereknek ez a felfogása, viszont én már körülbelül mióta az eszemet tudom ezzel foglalkozom, anno még nagymamámtól tanultam, később természetesen különféle szakirodalmi könyvekből és a szakmában nemzetközileg elismert egyedektől szereztem a tudásom.
15/30 A kérdező kommentje:
ezért most fizetni kellett ???
am ha te jósnő avgy és nem kell érte fizetni ,a kkor lécci megjósolnád nekem , hogy tényleg így lessz-e ahogy az edzőm mondta
2011. júl. 28. 17:20
16/30 anonim válasza:
Dehogy Niki, ők csak kötekedő fiatalemberek akik azt hiszik a világegyetem többmilliárdos kapacitás tartalmú lényei közül az ember képtelen jósolni, és csak a pénzüket húzza le, természetesen én ingyen megmondtam neked mert más a szakmám, csak amint mondtam amióta az eszemet tudom azóta kártyázom, és azt hittem segítségedre leszek, de látod milyenek az emberek. :)
17/30 A kérdező kommentje:
az a baj , hogy azóta is sírok mióta megtudtam , hiogy mi is lesz velem :(
2011. júl. 28. 17:27
18/30 anonim válasza:
Ne már kajak?:D
Csak hülyéskedtem veled egyem a szíved.
15/fiú
19/30 A kérdező kommentje:
igen , komolyan !
de most kajak szórakoztál ?? :D
úriiiisten xdd
2011. júl. 28. 17:38
20/30 anonim válasza:
ja, kajakra :D
Jóslás nem létezik, nem is lesz. Te meg gyakorold azt a micsodát azt cső. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!