Vajon tényleg így lesz? Vagy nem?
Figyelt kérdés
A kérdés
Vajon tényleg így lesz?
Hát az edzőm azt mondta nekem , hogy én leszek a jövő bajnoka ! Vajon tényleg így lesz vagy csak úgy mondta ?? És egy jósnőtől is megkérdeztem és azt modnta hogy nagyon sikeres leszek a sportban és rám úgy ekll tekinteni , mint egy kis csoda gyerekre ! :)
A kérdés kiírásának időpontja: ma 16:48
2011. júl. 28. 17:49
1/7 A kérdező kommentje:
amit tudni kell : Tóth Nikoletta a nevem , Szolnokon lakom, 1998.05.20-án születtem, atlétikázom
2011. júl. 28. 17:56
2/7 anonim válasza:
De ezt miért nekünk kell tudnunk? Te tudod hogy mennyi van benned, milyen jól csinálod, és mit vársz ettől az egésztől..
3/7 anonim válasza:
akkor lesz így ha keményed megdolgozol érte.
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat !
2011. júl. 28. 18:39
5/7 anonim válasza:
Vagy igen, vagy nem. Ez csak rajtad múlik. 13 éves vagy, bármi megtörténhet.
6/7 Won válasza:
Ha az edző szakszemmel úgy látja és még a jósnő is ezt mondta, akkor nagy eséllyel. Viszont keményen kell dolgoznod, mert ha csak erre hagyatkozol, akkor könnyen elronthatod a karriered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!