Vajon tényleg így lesz?
ha elmondom a nevem meghogy mikor születtem úgy már jobb lesz ??
és milyen baleset fog velem történni ?
Nos, kedves Anetta. A jelenlegi okosságaim szerint te 5 éven belül sikereket fogsz elérni, ami nem is lenne rossz ha nem következne be utána egy végzetes tényező, valószínűleg gerincroppanás miatt fogsz leépülni, aminek előzménye egy családi tragédia, miáltal a fizikailag és lelkileg sem leszel épp arra hogy versenyezz, de mégis elindulsz, a győzelem reményében. A baleseted után pár évvel már valószínűleg talpra fogsz állni, ámbár az még közel sem biztos hogy újra sportolni tudsz, ha már ilyen pontos adatokat adtál meg, akkor azt is megnéztem neked hogy mikor fog bekövetkezni ez a családi tragédia, ami a te sorsodat is megpecsételi, ha minden igaz édesanyád most jelenleg egészséges, viszont pár éven belül gondja lesz a vérnyomással, és a vércukor szintjével ami által következetes hiba is megtörténhet.
Remélem hogy segíthettem, egy országosan elismert jósnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!