Hiszel ilyen mindenféle tvs asztro show-ba?
Figyelt kérdés
Én nem, mert szerintem ez akkora hülyeség hogy csak na! Pénzkidobás.2011. júl. 5. 13:03
2/13 anonim válasza:
hülyeség!
aki tényleg tud valamit az ezoról azok inkább csöndben maradnak.
pénzéhes kabzsik azok :D
3/13 anonim válasza:
"kabzsik"
Te meg nem tudsz helyesen írni!
4/13 anonim válasza:
talán véletlen hogy csak 50-80 közti nénik telefonálnak? a mait is megnéztem. tudtátok h ma tízmilliószoros nap van? és ha felírja Lomini mester a neved, és este gyújtasz egy gyertyát akkor jó lesz neked?
5/13 anonim válasza:
Én nem hiszek az ilyesmiben, szerintem trógerek. Ahogy mondták, aki tud ily téren valamit, az is csöndben marad.
6/13 anonim válasza:
anyukám hisz benne, szerintetek lehet valahogy róla szoktatni?
8/13 anonim válasza:
Nem! Nagy kamu az egész, és sok zizzent meg képes emelt díjas számon felhívni őket és hallgatni a hülyeségüket.
9/13 anonim válasza:
Nagy baromság, de aki képes erre pénzt kidobni, az meg is érdemli!!!
10/13 anonim válasza:
Mindig a megkeseredett, kilátástalan sorsú vagy szimplán ostoba, hiszékeny emberek telefonálnak. Ez csak egy dologról szól, az pedig a pénz.
Ha tényleg jósok, akkor miért bujkálnak az éjszakai műsorsávban egy kereskedelmi csatornán, miért így keresik a pénzüket? És sokan miért úgy néznek ki mint egyes igénytelen munkanélküliek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!