Mi a horoszkópod, hiszel benne?
Figyelt kérdés
Nem a napi horoszkópra gondolok.:)
Hanem az általános jellemzésre.
2008. nov. 30. 19:14
3/26 anonim válasza:
Én határnap születtem...igy kicsit szűz kicsit oroszlán!! Mindig elolvasom néha bejön néha nem! De nem alapozok rá túlságosan!!
5/26 anonim válasza:
Szűz vagyok,de nem hiszek benne..
sokak szerint nyilas vagyok,mert azok a tulajdonságok igazak rám leginkább..
hát ők tudják,de van benne valami:D
6/26 anonim válasza:
mérleg vagyok, az általános jellemzés pedig teljesen igaz rám.
7/26 anonim válasza:
Ikrek vagyok, és részben igaz rám.
8/26 anonim válasza:
Rák, akik romantikus nők, jó anyák, család -gyerek-házasságcentrikusak. Ezek közül kb. semmi nem igaz rám. Nagy humbukk.
9/26 anonim válasza:
Dupla mérleg vagyok, és igaz rám. Azoknak akik nem hisznek benne: az aszcendest is figyelembe veszitek...? :) Mert az nagyban befolyásolhatja ám. :)
10/26 anonim válasza:
En Kos vagyok,apukam es a fiam is,de teljesen kulombozo termeszetuek.En marciusi,ok aprilisiak,egy munkatarsam pedig marciusi ment en,teljesen egyformak vagyunk,allandoan nezeteltereseink vannak,de rengeteg dolog van amit ha csak egymasra nezunk,tudjuk hogy ugyanaz a velemenyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!