Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hiszel abban, hogy az asztroló...

Hiszel abban, hogy az asztrológia "szerint" működnek a párkapcsolatok?

Figyelt kérdés

Tényleg így van, ahogy le van írva?

Hiszel benne? Miért (nem)?

Tapasztalatok?

És ha hiszel benne, akkor Oroszlán (fiú) - Rák (lány) párosítás milyen lehet?

2011. márc. 12. 08:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán értem, hogy egy, több tíz-száz fényévre lebegő óriási gázlabda helyzete az égen mit befolyásolna abba, hogy én szeretem-e a másikat, vagy nem :)
2011. márc. 12. 08:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Ott a pont, marhaság.
2011. márc. 12. 11:03
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem hiszek, plusz erre rá is cáfoltam:

Oroszlán lány - Szűz fiú

A szűz kritikus az oroszlán olykor felületes = konfliktus. De idáig bármi gondunk volt egymással azt megtudtuk beszélni. És a mai napig ő életem első és utolsó szerelme.

De szerintem a puding próbája az evés. Próbáld ki! Milyen jó mikor nem a csillagok korlátoznak! :)

2011. márc. 12. 11:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Én sem hiszek.. Az addig eltöltött életed befolyásol és nem a születésed pillanata.
2011. márc. 12. 11:39
 5/10 anonim ***** válasza:
nem hiszek benne.
2011. márc. 12. 12:03
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2011. márc. 12. 18:54
 7/10 anonim ***** válasza:

"Oroszlán (fiú) - Rák (lány) párosítás milyen lehet?"

Ne haragudj, kedves kérdező, amit most mondok, azzal nem téged akarlak leminősíteni, hanem azokat az ún. "asztrológusokat", akik ilyesmivel akarják félrevezetni az embereket.

A fent idézett szöveg baromság és nem asztrológia, sőt határozottan semmi köze az asztrológiának. A lehető legtávolabb áll tőle.

2011. márc. 13. 21:27
 8/10 A kérdező kommentje:

Igazából én se nagyon hiszek benne, mert tényleg nem egy nyavalyás bolygó fogja eldönteni, hogy két ember mennyire illik össze, hanem az érzelmeik...

Csak hát mindenki ezt hangoztatja körülöttem, és már elbizonytalanodtam.

2011. márc. 15. 09:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Ne bizonytalanodj el, nem te vagy a hülye, hanem ők.
2011. márc. 15. 12:52
 10/10 anonim válasza:
Érdekes dolog ez. Halak jegyü nő vagyok, és állitólag a szűz, és a bika jegyek illenek hozzám. Nos 3 komoly kapcsolatom volt, és mindhárom szűz, illetve bika jegyben született. Hát ezért irtam,hogy érdekes dolog ez.
2011. márc. 17. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!