Ha van a családban egy profi asztrológus, aki előre tudja vetíteni mik várhatók az egyén életében, akkor ki lehet-e küszöbölni a negatívumok egy részét, v. mindenképpen megtörténik "aminek meg kell történnie"?
Nem tudod kiküszöbölni (úgy értem feltétlenül nem), mert egy csomó minden nem rajtad múlik.
Pl. leesik egy tető az autódra...nem fogsz vissza menni az időben, hogy jól csináld meg, ..pláne ha nem is te csináltad.
Talán ránézhetsz..de értesz hozzá?...talán nem is a te házad teteje...elintézed, az ellenőrzését?...
Másrészt nem szoktak a jóslatok pontosak lenni: nincs név, nincs használható időpont (mert +- fél év, az jópofa..de mire jó??), nincs cím..egy csomó minden hiányzik.
Szerintem lényegében valószínűségek, nem hülyeségek, de nem biztosak.....nem is lehetnek, amennyiben - az adott dologban - szabad emberektől függ az eredmény.
Leginkább az a biztos, ami nem is függhet emberektől (pl. természeti dolgok), vagy az ami függhetne emberektől, de - inkább nem írom szebben - amire mindenki "szarik".
Én úgy látom, hogy visszafelé sokkal jobbak a jósok, mint előre.
Aki inkább eleve várakozós (mit hoz a sors nekem?), azoknál jobban bejön a jóslat, mint azoknál, akik ezt kérdezik: mit tehetnék én?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!