Ki ez az egyén? Miért álmodtam vele? És mi ez az egész?
Még csepp voltam azt álmodtam h kimentem a nappaliba kinézek az ablakon(utcára néz) és a szomszéd járdáján elszalad hirtelen egy fekete ruhás(sztem bőr kabátot viselt) faszi nagyon magas fehér bőrű kopasz.
Az arcát nem igen láttam.És nem tudom mért volt ott és mit csinált elötte.
Napjainkban és a valóságban: Megyek haza eggyik haveromtól(női gondjai voltak) nem ittam semmit teliholdas gyönyörű éjszaka volt nyugodt minden ecetera nem ragozom. A három negyed utat megtettem nem találkoztam 1 járó kelővel sem hisz hajnal fél 2-fele járt az idő, kiszúrtam 1 kapu aljba 1 magas alakot ő is figyelt kb 30-50M-erről, közelebb érvén bevillant azaz álom és valami nem stimmelt.
Nyomon követett a tekintetével én is őt. Nem jött közelebb és nem is szólt semmit én sem mentem oda de éreztem h felismert.(az álmomba nem emléxem h látott volna az a vki csak én láttam)Ugye szépen fokozatosan mentem tovább kiért ugye a látó körömből...még az utca végére értem éreztem h figyel gondolom tudjátok milyen érzés.
Nem néztem hátra.Nem volt veszély érzetem meg ilyenek de fura volt ez az egész.Azóta nem láttam pedig úgy natúrba elszoktam menni sétálgatni csak gondolok egyet.
Ennyi a történetem.
Mit gondoltok? Megjegyezném h tanult felvilágosult ember vagyok és semmilyen szerel nem élek.
A második hozzá szólás nagyon egyedi és tán reális.
A másodiknak meg meg jegyezném h nem nem beszéltem be magamnak sajnos túl sok konkrétum van számomra amihez ezeket köthetem. És nem tudok rá racionáis magyarázatot adni és nem a portáján volt...de igazad van nem konkretizáltam le kint állt annak a háznak a kapujában amit beton kerítés választ e a külvilágtól és ott történetesen egy házaspár lakik akiket jól ismerek és pici gyerekük van...
Ez a vki nagyon nem ide tartozott nem ehhez a környezethez vág és minimum 20 évet kellett volna öregednie az álmom szerint mert ugye ezaz álom évekkel ezelőtt volt de azért köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!