Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ki ez az egyén? Miért álmodtam...

Ki ez az egyén? Miért álmodtam vele? És mi ez az egész?

Figyelt kérdés

Még csepp voltam azt álmodtam h kimentem a nappaliba kinézek az ablakon(utcára néz) és a szomszéd járdáján elszalad hirtelen egy fekete ruhás(sztem bőr kabátot viselt) faszi nagyon magas fehér bőrű kopasz.

Az arcát nem igen láttam.És nem tudom mért volt ott és mit csinált elötte.

Napjainkban és a valóságban: Megyek haza eggyik haveromtól(női gondjai voltak) nem ittam semmit teliholdas gyönyörű éjszaka volt nyugodt minden ecetera nem ragozom. A három negyed utat megtettem nem találkoztam 1 járó kelővel sem hisz hajnal fél 2-fele járt az idő, kiszúrtam 1 kapu aljba 1 magas alakot ő is figyelt kb 30-50M-erről, közelebb érvén bevillant azaz álom és valami nem stimmelt.

Nyomon követett a tekintetével én is őt. Nem jött közelebb és nem is szólt semmit én sem mentem oda de éreztem h felismert.(az álmomba nem emléxem h látott volna az a vki csak én láttam)Ugye szépen fokozatosan mentem tovább kiért ugye a látó körömből...még az utca végére értem éreztem h figyel gondolom tudjátok milyen érzés.

Nem néztem hátra.Nem volt veszély érzetem meg ilyenek de fura volt ez az egész.Azóta nem láttam pedig úgy natúrba elszoktam menni sétálgatni csak gondolok egyet.

Ennyi a történetem.

Mit gondoltok? Megjegyezném h tanult felvilágosult ember vagyok és semmilyen szerel nem élek.

2011. jún. 18. 23:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
én meg olvastam ewgy ehhez hasonló sztorit itt még valamikor a gyk.-án,érdfekes amúgy amit leírtál kérdező de szerintem csak egybeesés
2011. jún. 20. 14:53
 12/12 A kérdező kommentje:
Le vagyok szavazva:D azta meredt egeret:D
2011. jún. 21. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!