Halak nő-oroszlán pasi jelölt, szerintetek?
kibirhatatlan kapcsolat lesz. sajnos nem fog mukodni.
persze nem a csillagjegyek miatt, hanem azert, mert elhiszed, hogy kvanagy gazgombok szuleteskori allasa miatt valakinek a szemelyiseget igy meg lehet allapitani. meg is erdemled ha igy keresel pa'rt
Nem így keresek párt!
Csak van 1 srác,akivel elég jól el vagyunk és úgy néz ki,hogy összejövünk..
Csak kíváncsi voltam mások véleményére!!!
Mások is tesznek ki hasonló jellegű kérdéseket,most ezért nem kell leírni!...
akkor meg miert nem orulsz neki ha jo, es elvezed ???? most ha beirna neked 300 onjelololt jobbkezeben madarszart preselo horoszkoptudos, hogy nem jo az oroszlanos parositas, akkor mit ernel el vele??? szakitasz vele azonnal? ketsegeid tamadnak? a kovetkezo vagy az elso vitatokban a fejerehanyod, hogy a "horoszkoposok is megmondtak, oroszlan pasival ne kezdjek"???
ha egyiksem, akkor meg nincs ertelme a kerdesnek.
Emberek vannak, szemelyek es szemelyisegek. Kva mindegy h ki mikor szuletett.
jut eszembe itt is a bizonyitek:))).En is oroszlan ferfi vagyok maris vitazunk...
Vitaztal te az oroszlan pasiddal rogton az elso mondat utan? Naugye h nem. EZ azert is van mert semmi koze a csillagjegynek a szemelyiseghez. En a szemedben egy kotozkodo fsz vagyok, a kialakuloban levo meg valami jofej megnevetteto jol fozo valaki. Es ez igy is van rendjen.
A csillagjegyek, meg csak szorakoztatasra sem jok, ha hiszekeny az ember, mert kepes aszerint tontest hozni valaki.
halak nő - oroszlán pasi???????????
SEMMI ESÉLYETEK, MENEKÜLJÉL EL, KÉRJ TÁVOLTARTÁSI VÉGZÉST, ÚJ SZEMÉLYAZONOSSÁGOT!!!!
Köszönöm a véleményedet és nem vagy f.sz :)
Jót mosolyogtam most azon,amit írtál..:)
És amúgy van igazság abban amit írtál...:)
Nincs sok esély..:S
Unokatesóm oroszlán barátnője halak volt..:/
2 és fél hónap asszem..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!