Carena kérdése:
Összeillik a Kos pasi és az Oroszlán lány hosszú távon?
Figyelt kérdés
2010. aug. 28. 11:13
1/15 escrogar válasza:
ha nem hisznek a csillagjegyekben, és szeretik egymást, elfogadják egymás apró hiábit, akkor igen. ne sztereotipizálj be mindenkit 12 csoportba egy nyilvánvaló hülyeséggel. ha így közelítesz meg egy kappcsolatot, akkor az már rég rossz.
2/15 anonim válasza:
A csillagjegynek NINCS köze ahhoz, hogy összeillenek-e vagy sem.
3/15 anonim válasza:
Carena ezzel a kérdéssel csak saját magadat alacsonyítod le.nem illetek össze,soha többet ne találkozzatok
4/15 anonim válasza:
A kos előbb-utóbb felökleli az oroszlánt,az meg leharapja a kos fejét.Az egyiknek lesz feje,a másiknak nem.Szerinted összeillenek?
5/15 A kérdező kommentje:
Idióták...nagyon vicces!!!!
2010. aug. 28. 12:00
6/15 A kérdező kommentje:
:D:D:D:D
2010. aug. 28. 12:01
7/15 anonim válasza:
a kérdés az..és minden nap van vki,aki megkérdez ilyet...komolyan szakítanátok,ha nem illetek össze csillagjegy alapján?vagy azért teszed fel a kérdést,hogy cska pozitív dolgokat kapjál???mert akkor meg minek teszed fel..
8/15 anonim válasza:
Én nem hiszek a horoszkópokban, ezeknek ugyanis semmi közük nincs egy kapcsolathoz, de egy biztos: halakat, kosokat meg nyilasokat az életben nem akarok látni! :)
9/15 anonim válasza:
Mindketten tűz jegyek. Szerintem jobb párosítás, mint ha a lány lenne kos, és a fiú oroszlán.
Bár a kos férfi tagadhatatlanul rámenős, türelmetlen, de ugyanakkor szeretetre éhes, vágya tárgyának szeret bókolni.
ez jól jön az oroszlán hiúságának, a büszkeségének. Ha a kos elnyeri a szívét, az oroszlán bármi bizalmasat megoszt vele.
Szerintem összeillik:D
Kos lány vagyok, az oroszlán pasikkal nagyon jól kijövök, bár az oroszlán lányokat nem csípem:)
10/15 anonim válasza:
Én Kos lány vagyok és Oroszlány fiúval jól kijövök.Tesom,férjem,gyerekem, meg az összes fiú aki volt az életemben az mind oroszlán volt.többi más jegyekkel nehéz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!