Bak lány + Szűz pasi? Mi sülhet ki ebből?
Nem nézeteidet akarom szidni, de nem a horoszkóp alapján kéne párt keresni. Felesleges ennyire ráparázni a dologra. Ha szimpatikus, rendes az illető és egy hullámhosszon vagytok, akkor vágj bele!
2010. szept. 11. 17:09
2/10 anonim válasza:
Mikor esténként felnézel az égre, akkor ugyan nem veszed észre, de egy sok millió évvel ezelőtti állapotát látod az univerzumnak(fénynek is kell idő, míg A-ból B-be jut). De nyugodtan ítélkezz a csillagjegyeitek alapján...
2010. szept. 11. 17:26
17:09-es vagyok.
Lehet te úgy ítélted meg, de az én válaszom nem provokatív, inkább építő jellegű volt.
Én tiszteletben tartom mások nézeteit. De nagy butaság lenne azért elhalasztani egy lehetőséget, mert a horoszkóp mást jósol.
Ha lenne valaki aki minden szempontból tökéletes számodra, de a horoszkóp mást írna akkor nem élnél a lehetőséggel??
2010. szept. 11. 19:46
4/10 A kérdező kommentje:
Mindegy, én nem is idegesítem magam rajtatok... Normális válasz nulla, csak a személyeskedés megy...
Hány éves vagy?
Mi azon a személyeskedés, hogy azt tanácsolják merj belevágni ha szimpatikus az illető?? :O
De ha téged az nyugtat, hogy mit ír a horoszkóp nézz utána, csak aztán ne hogy megbánd, hogy nem éltél a lehetőséggel ha éppen nem a legjobbakat írja...
Ilyen hozzáállással és önfejű gondolkodással ne is várj normális válaszokat!!!
2010. szept. 11. 23:06
6/10 anonim válasza:
Ha kizárólag az állatövi jegyekre hagyatkozunk, akkor azt lehet mondani, hogy mind a kettő Föld jegy, így jól ki tudják egymást egészíteni. De van még ezen felül az aszcendens is, és ott is meg kellene nézni, a jegyeket.
2010. szept. 12. 01:38
7/10 A kérdező kommentje:
Az a személyeskedés, hogy nem a kérdésre válaszoltok, hanem nekiálltok tanácsokat osztogatni, mintha én valami címeres bolond lennék, aki csakis a horoszkópoktól teszi függővé az életét, vagy nem is tudom... Nem is tudjátok, mi okból tettem fel a kérdést...
Egyedül az utolsó válaszolónak sikerült válaszolni, neki gratulálok :)
Az égvilágon bármi kisülhet... Többmillió ilyen horoszkópú ember létezik, emellett többezer ilyen párosítás, és mind különböző.... Szóval nincs sablon erre...
2010. szept. 12. 22:32
17:09 Én azt nem értem, hogy akit nem érdekel a horoszkóp, mi a ****nak ugat bele ebbe a témába? Tudtommal van itt elég kérdés, válaszolj olyat, ami érdekli a kérdezőt, és abban, amiben tudsz segíteni is...-.-
2010. szept. 14. 11:14
szia én bak fiu vagyok és jól kijövök a szűz barátnőmell :d gondolom fordítva is működik :) sok sikert :)
2010. szept. 29. 14:13
Kapcsolódó kérdések: