Mit lehet tudni a Rák jegyű emberekkel kapcsolatban?
Rák : Jún. 22. - Júl. 22.
Együttérző és megértő vagy mások problémáival, s ettől igazi balfék palimadár... Csak halasztgatod a dolgokat. Ezért mindig is csak segélyeken fogsz tengődni és szart sem ér az életed. Csak Rákok vannak a dutyikban...
Hát ki vagyok akadva. Az első válaszoló egy s.ggfej.
Én Rák vagyok és minden illik rám, ami a horoszkópban le van írva. Mármint a Rák jelleme. A napi/heti/havi horoszkóp az tényleg baromság. De szerintem attól is függ, hogy mi az ember aszcendense és hogy a jegy elején, közepén vagy végén született. Sztem nem mindegy, hogy az Ikrekhez vagy az Oroszlánhoz esik valaki közelebb. Meg hát hogy férfi vagy nő az illető.
26/N
Én Rák férfi vagyok.
A család nálam nagyon fontos, de kissé kicsapongó vagyok.
Érzékeny vagyok, és sokszor(sajnos) bosszúlló.
Kicsit irreális a gondolkodásom, inkább a megérzéseimre hagyatkozom.
Szeretek a középpontban lenni, szeretek adni.
Nem szeretem a szórakozóhelyeket, inkább a jól megszokott társaságommal bulizok házibuliban.
Fontosak számomra az emberi kapcsolatok, bizalmas vagyok és szeretem az embereket.
Spórolós vagyok, mindent megtervezek, de a szenvedélyemre nem sajnálok(nem vagyok piás:D).Imádok utazni, és a hely ami megtettszett, oda mindig szivesen visszautazok. Nagy hibám hogy képes vagyok másokat előtérbe helyezni, és "lemondok magamról" Ez jó is, de könnyen kihasználhatnak.
Sértődékeny vagyok és akaratos, de az őszinte bocsánatkérést elfogadom és nem vagyok haragtartó.
Sokszor álmomvilágban élek, amiből nehéz felkelteni :)
Ahány rák, annyi szokás. :-)
Több rákjegyű embert is ismerek alaposan, és sok mindenben különböznek. Amit közös jellemzőjüknek tartok, az az ÖNBIZALOMHIÁNY! Pedig egyáltalán nincs is okuk rá.
Úgy kell őket bíztatni, noszogatni, hogy igenis jók ebben vagy abban. Sok dologhoz olyan negatívan állnak hozzá, hogy biztos nem sikerül, blal bla bla, vagy eleve bele sem kezdenek. Aztán ha mégis, akkor frankón megoldanak bármit. Van eszük!
Úgyhogy kedves Rákok, csak bátorság! Nem rákok, ti meg csak lelkesítsétek őket!!
Egyéb tulajdonságaikról inkább nem beszélek, mert azokat nem mindegyikükön vettem észre, szóval akárhogy is, mindenki másmilyen! :-)
(Nyilas)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!