2011.11.11. Az egyik barátnőm szülinapja! Van jelentősége?
Figyelt kérdés
Bár nem 11 éves lesz, hanem 17, ennek ellenére nagyon érdekes szerintem, ami még érdekesebb, hogy a házszámuk is 11, és 8 évig 11. volt a névsorban...lehet jelentősége a 11-es számnak az életében szerintetek?2011. jan. 29. 12:12
2/21 anonim válasza:
Ha a XI. kerületben lakna volna akkor volna jelentősége.
3/21 anonim válasza:
igen!
ez azt jelenti, hogy nem mindegy...
4/21 anonim válasza:
nekem 2010 10. 10. kor volt a 10. szülinapom. és 10. emeleten lakunk.de 4es házszám alatt biztos valami mágia
5/21 anonim válasza:
Szia! Azt nem tudom, milyen jelentősége lehet, de a 11-es (meg a 22-es) szám már eleve valami fontos szám a számmisztikában! Ha valakinek előfordul a születési dátumában, az már jelent valamit (nem tudom, mit, elfelejtettem), ha meg ennyiszer előfordul neki az életében, akkor... Nézzetek utána! Google! Itt ne várjatok értelmes választ, televan az oldal szkeptikusokkal!
6/21 anonim válasza:
Annyi jelentősége van, hogy november 11-én illik megajándékoznod...
7/21 anonim válasza:
a vilagon semmi jelentosege nincs azon kivul h erdekes, es egyszer egyetlen egyszer jo sztori egy kocsmaban.
8/21 anonim válasza:
Nagyon eros szamai vannak. Az 1-es eros akaratu, intelligens, sok 1-es nagyon szerencses szam. De meg a sorsszama is 8-as. Jo ovoje lesz baratnodnek ha o is ugy akarja.
Itt olvashatsz tobbet: [link]
9/21 anonim válasza:
2+0+1+1 + 1+1 + 1+1 = 8
Tehát nektek nyolc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!