Bakokra jellemző a hiperérzékenység (HSP)? Vagy inkább csak Víz jegyekre?
a Bak kifelé mutatja az erejét, de belül saját magával harcol... Érzéketlennek tűnik, de igenis érzelmes, csak nem mutatja :)
mondjuk a depizés nem nagyon jellemző, mert gyorsan feláll és továbbharcol (persze nem törvényszerű és mindenkivel történhet olyan, amit csak nagyon nehezen tud feldolgozni)
Bika vagyok, és azt hiszem hiperérzékeny vagyok.:( ma is teljesen kiborultam, mert egy srác, aki 1,5 éve nagyon megbántott, nem képes elfogadni a személyiségem, és nem tudok vele beszélgetni sem, mert közbeszól, hogy ez neki sok. Átlátok rajta, apró jelekből is messzemenő következtetéseket tudok levonni, és 80%-ban jó felé tapogatózok. Csak az a baj, hogy én az akár semmitmondó jelekből is elefántot csinálok. Visszatérve a fiúra, érdekes, mások sose szólnak közbe ilyenekkel (hogy hülyeségeket mondok/túl őszinte vagyok), ebből tudom, hogy az említett egyénnek előítéletei vannak velem szemben, és ezért nem toleráns velem, de én gyűlölöm a meg nem értettséget. Mindig ez kísért.
Ovis koromban sok barátom volt. Ált. sulis koromban is, de csak otthon, mert az osztály kiközösített 3. osztálytól 5. osztály végéig (persze nem csak személyiségi okok miatt). Gimiben is volt egy időszakom, amikor ki voltam közösítve, aztán 12. osztály felé már lecsendesültek ezek. Mindig is szerettem egyedül lenni, sokszor én halványítom el a kapcsolataim, hogy egyedül lehessek, mert akkor lehetek önmagam.
Egy másik hasonló kérdésben írja egy fiú, hogy sok barátja lehetett volna, de mindegyiket elhanyagolja, kb. én is ilyen vagyok. Valamiért nem bírom hosszútávon közösségben. Rövid távon meg tudom játszani a "jófejséget", de az a baj, hogy túlságosan sokat filozofálok néha infantilis vagyok, és ezt elvárom egy férfitól is (hogy tolerálja, esetleg társuljon is), ha a párom akar lenni, mert másképp nem tud lekötni, ha nem intelligens, kommunikatív, érdekli a pszichológia meg a természettudományok...stb.
Egyszerűen úgy érzem magam a világban, mint egy pókháló, amibe minden kis sz@r beleakad, aztán jönnek az óriás emberek, csak épphogy belenyúlnak a hálóba, és az máris szétszakad. Hú, de sokat írtam, bocsánat, csak most transzba estem.:D
Üdv.:)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!