Minden Halak olyannak érzi magát, mint amilyennek az elemzésekben leírják?!
Figyelt kérdés
Én ugyanis abszolút nem érzem magam Halaknak, pedig az vagyok. Ez miért van? Rettentően idegesít, hogy ezt az állatövi jegyet mindenhol egy igazi lúzernek könyvelik el, aki semmit nem képes elérni, abszolút nem karizmatikus, meg általában véve egy málészájú bolygóhollandi. Holott ez nem igaz, most mondjátok meg őszintén!?2011. jan. 15. 00:31
11/12 anonim válasza:
RAM IS ILLIK SZINTE MINDEN JELLEMZES. ES BUSZKE VAGYOK RA HOGY HAL LETTEM. SZERINTEM AZ ELOZO ELETEMBEN DELFIN VOLTAM. AZAZ SZERETNEM HINNI ES HA MEGSE AKKOR A KOVETKEZOBE SZERETNEK AZ LENNI.
12/12 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti: talán a Holdjegyed, vagy az aszcendensed Halak, vagy több bolygód áll Halakban, így a képleted minősége Halak jellegű. www.lovemyself.hu -->itt mindent megtudsz, ha érdekel.
Utolsó: igazad van, ez egy jó felfogás! :) Én is imádom a delfineket!
2011. jan. 17. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!