Sorselemzéshez ért valaki?
Figyelt kérdés
Van itt valaki, aki ért az ilyen horoszkóp vagy sorselemézshez, vagy mihez, komolyabban?
Még évekkel ezelőtt kaptam egy ilyen elemzést, egy kör van rajta a 12 jeggyel, a nő bevonalazgatta, számolgatott, ráírt pár évszámot, hogy mi történik velem X éves koromban, de egyikhez sem írta oda, hogy mi fog történik, én pedig már rég elfelejtettem. Viszont kíváncsi lennék mennyire nem volt igaza :)
De őszintén szólva nincs kedvem több ezer Ft-ot kifizetni ezért megint. Nem hiszek benne.... Viszont kíváncsi vagyok.
2010. dec. 25. 01:45
1/3 anonim válasza:
Aki hisz a jövendőmondásban/horoszkópokban, az sikeres ember nem lehet.
ENNÉL jobb sorselemzést soha nem fogsz kapni.
2/3 anonim válasza:
Megcáfolom az előző válaszolót.Én hiszek az általános horoszkópban,de nem érzem úgy,hogy ez kicsit is gátolna abban,hogy normális életet éljek.Hülyeség az egész.Aki a kis privát szférájában szokott "rituálékat" csinálni,vagy ezzel foglalkozni,semmit nem ront el az életében.Ennek semmi köze sincs az ezotériához.
3/3 anonim válasza:
Mármint annak nincs köze,hogy milyen életet alakítasz ki magad körül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!